Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Közel húsz év korkülönbséggel...

Közel húsz év korkülönbséggel működhet egy komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés
A lány 22 a fiú 39. Egyikőjüknek sincs párjuk sem és gyerekük sem.
2010. máj. 24. 19:41
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt kapcsolatom egy nálam 18 évvel idősebb pasival. Én 25 voltam akkor, 5 évig együtt voltunk, 5 évig hallgattam a családom, a barátaim, a munkatársaim, mindenki csodálkozását, hogy miért? Miért pont Ő kell nekem? 5 évig bárhova mentünk, mindenki úgy nézett rám, csupa rosszallással, hogy na, a fiatal kisribi, meg az idősödő pasija... A harmadik évben kezdett elmaradozni a szex, a negyedik év elején jött az első szívinfarktusa.. Közben a barátaim elmaradoztak, mert közös programot ugye nem csinálhattunk, de egyedül nem akartam elmászkálni, mire vége lett teljesen egyedül maradtam. Most 33 vagyok és azt kívánom, bárcsak hallgattam volna a "károgókra", hogy ekkora korkülönbséggel úgysem fog menni.

De ez csak egy eset, biztosan van száz másik, ahol minden jól sül el, nem (ezért) bánják meg utólag. Mindenesetre, a lánynak mindig nehezebb, mert amíg a pasit hátbaveregetik a negyvenes haverjai, addig a lányt hülyének nézik a huszonéves barátnői, és látatlanban pénzéhesnek titulálja boldog-boldogtalan. Szóval nem egyszerű helyzet.

2010. máj. 24. 22:09
 32/45 anonim ***** válasza:

Szia!

19L vagyok, barátom 39. Nekünk működik, persze szinte mindenki lenéz. Nekem még senki nem merte a szemembe mondani, csak a törzskávézónkban visszamondják. Barátom már kapott 1-2 "te pedofil vagy" jellegű beszólást. Őszintén szólva, szarjátok le. Legyetek boldogak!

2010. máj. 24. 23:53
 33/45 anonim ***** válasza:
Én 47 éves pasi vagyok,,párom 25 s boldogan élünk eggyütt.
2010. máj. 25. 22:01
 34/45 anonim ***** válasza:
fentebb irta a kislány, hogy most 33 éves, és korábban egy 18 évvel idősebb pasinak szivinfarktusa volt... na, őt csókoltatom, és megosztanám vele azt az infót, hogy általában a férfiaknak nem szokott 45 évesen infarktusa lenni.. szóval ne hallgass rá :p
2010. máj. 26. 03:36
 35/45 anonim ***** válasza:

Nem csak rá,hanem senkire ne hallgassatok.

Legyetek boldogok!:)

2010. máj. 26. 06:55
 36/45 anonim ***** válasza:
Én 18 éves voltam, a párom pedig 43. Hozott 3 gyermeket a házasságunkba. Együtt éltünk 16 évig. Én adtam be a válópert, mert teljesen eltérő lett az érdeklődésünk. Míg ő otthon szeretett ülni állandóan, (amit meg is értek, hiszen időközben volt egy agyműtéte, és egy trombózisa is), én szerettem volna a barátaimmal is időt tölteni. Közös gyerekünk is lett, közös házunk is. Most 63 éves, én pedig 38, ő újranősült egy korban hozzá illő nőt vett el, én pedig férjhez mentem, a párom egy évvel idősebb nálam. Jobban működik a dolog mindkettőnknél. Szóval szerintem később okoz majd csak gondot, de akkor is csak abban az esetben, ha te nem tudsz lépést tartani, és betokosodsz. Hiszen gondold csak el, hány olyan idősebb ember van, aki 70-80 évesen is fitt, és hány olyan 50-60-as, aki olyan, mintha a saját nagyszülője lenne. Ez beállítottság, mentalitás kérdése is.
2010. máj. 27. 12:17
 37/45 anonim ***** válasza:

Miért ne működhetne? Érzed, hogy jól működik? Akkor meg? Mit számít, hogy mások mit gondolnak? Köztünk 23 év korkülönbség van, 7 éve vagyunk együtt, és senki más nem kéne helyette. De szerintem is mondjuk 20 év múlva fog ez a dolog gondot okozni, de attól még szeretni fogom.

Ja és egy 39 éves férfi miért ne lehetne fiú? És miért lenne egy csoffadt p öcs? A lány meg miért lenne apakomplexusos? Hülyék vagytok, és magatokból indultok ki.

24L

2010. máj. 27. 13:06
 38/45 anonim ***** válasza:
Ismerek erre is arra is példát.Nem azon fog múlni a dolog hogy ki hány éves hanem hogy szeretitek-e egymást.
2010. máj. 27. 14:10
 39/45 anonim ***** válasza:

fentebb irta a kislány, hogy most 33 éves, és korábban egy 18 évvel idősebb pasinak szivinfarktusa volt... na, őt csókoltatom, és megosztanám vele azt az infót, hogy általában a férfiaknak nem szokott 45 évesen infarktusa lenni.. szóval ne hallgass rá :p

Apám legjobb barátja 42évesen halt meg szívinfarktusban....

2010. máj. 27. 14:46
 40/45 anonim válasza:
én vagyok 23/l párom 40 éves férfi és tökéletes a kapcsolatunk évek óta sőt közös babynk is van
2010. máj. 27. 15:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!