Közel húsz év korkülönbséggel működhet egy komoly kapcsolat?
Nekem volt kapcsolatom egy nálam 18 évvel idősebb pasival. Én 25 voltam akkor, 5 évig együtt voltunk, 5 évig hallgattam a családom, a barátaim, a munkatársaim, mindenki csodálkozását, hogy miért? Miért pont Ő kell nekem? 5 évig bárhova mentünk, mindenki úgy nézett rám, csupa rosszallással, hogy na, a fiatal kisribi, meg az idősödő pasija... A harmadik évben kezdett elmaradozni a szex, a negyedik év elején jött az első szívinfarktusa.. Közben a barátaim elmaradoztak, mert közös programot ugye nem csinálhattunk, de egyedül nem akartam elmászkálni, mire vége lett teljesen egyedül maradtam. Most 33 vagyok és azt kívánom, bárcsak hallgattam volna a "károgókra", hogy ekkora korkülönbséggel úgysem fog menni.
De ez csak egy eset, biztosan van száz másik, ahol minden jól sül el, nem (ezért) bánják meg utólag. Mindenesetre, a lánynak mindig nehezebb, mert amíg a pasit hátbaveregetik a negyvenes haverjai, addig a lányt hülyének nézik a huszonéves barátnői, és látatlanban pénzéhesnek titulálja boldog-boldogtalan. Szóval nem egyszerű helyzet.
Szia!
19L vagyok, barátom 39. Nekünk működik, persze szinte mindenki lenéz. Nekem még senki nem merte a szemembe mondani, csak a törzskávézónkban visszamondják. Barátom már kapott 1-2 "te pedofil vagy" jellegű beszólást. Őszintén szólva, szarjátok le. Legyetek boldogak!
Nem csak rá,hanem senkire ne hallgassatok.
Legyetek boldogok!:)
Miért ne működhetne? Érzed, hogy jól működik? Akkor meg? Mit számít, hogy mások mit gondolnak? Köztünk 23 év korkülönbség van, 7 éve vagyunk együtt, és senki más nem kéne helyette. De szerintem is mondjuk 20 év múlva fog ez a dolog gondot okozni, de attól még szeretni fogom.
Ja és egy 39 éves férfi miért ne lehetne fiú? És miért lenne egy csoffadt p öcs? A lány meg miért lenne apakomplexusos? Hülyék vagytok, és magatokból indultok ki.
24L
fentebb irta a kislány, hogy most 33 éves, és korábban egy 18 évvel idősebb pasinak szivinfarktusa volt... na, őt csókoltatom, és megosztanám vele azt az infót, hogy általában a férfiaknak nem szokott 45 évesen infarktusa lenni.. szóval ne hallgass rá :p
Apám legjobb barátja 42évesen halt meg szívinfarktusban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!