Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom barátai tönkretehetik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom barátai tönkretehetik a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés

az a helyzet, hogy a kapcsolatunk elején tök aranyosak voltak velem, táncoltunk iszogattunk. De mostanában rólam beszélnek a hátam mögött (én voltam fültanúja ennek), nem nagyon foglalkoznak velem, persze nem is én vagyok a világ közepe de látványosan nem beszélgetnek velem, pedig én próbálkozok. Emiatt már kedvem sincs menni velük sehova, hisz tudom hogy kellemetlenül érezném magam. A párom szerint nem ilyenek, ők szeretnek, ne lássam ilyen sötéten a helyzetet. Ez vajon szétválaszthat minket? A páromnak ők a gyerekkori barátai, mi pedig másfél éve vagyunk együtt.

Ez lehet akadály?

2012. jan. 31. 08:33
 1/5 vnas00000 ***** válasza:
szerintem lehet..
2012. jan. 31. 08:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha tényleg nem kedvelnek a barátai, akkor befolyásolhatják a barátodat. A volt barátom haverjai ugyanezt csinálták velem is, még csak azt sem kérdezték meg, hogy vagyok, mi újság velem... nem nagyon bírtuk egymást. Azért próbálj meg velük barátkozni, aztán ha nem vevők rá, akkor hagyd őket és érezd jól magad a barátoddal kettesben vagy más közös barátaitokkal!
2012. jan. 31. 10:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Leírom az én sztorimat.

Összejöttünk egy sráccal, a barátai az elején még elfogadtak (sose szerettek), aztán látványosan kiutáltak. Konkrétan nem köszöntek ha találkoztunk, ha odamentem én köszönni, akkor szó nélkül hátat fordítottak. Két évig próbálkoztam, hogy megkedveljenek, sikertelenül. Aztán megmondtam a pasimnak, hogy ennyi, én nem próbálkozok többet a barátainál, menjen hozzájuk nélkülem, én a saját életemet nem fogom elcseszni azzal, hogy esélytelenül próbálkozok, mint egy hülye. Barátom nagyon szomorú volt, hogy így alakult, de elfogadta. Egyszer-kétszer elment nélkülem, de mindig kiborulva jött haza, mert a srácok végig azt nyomatták neki, hogy hagyjon el engem. De ő inkább őket hagyta el. Egy évvel később szakítottam a sráccal, egyéb indokok miatt. Aztán nem sokra rá összefutottam egy "haverjával", aki mondta, h sajnálja ezt az egészet és beszéljek a sráccal, mert nem hajlandó találkozni velük. Mondtam neki, h már szakítottunk, és egyébként sem gondolom, hogy joga lenne szívességet kérni tőlem ezekután. Teljesen ledöbbent, azt sem tudta, hogy szakítottunk (pedig akkor már pár hónapja külön voltunk). Elmondtam a srácnak, hogy a viselkedésükkel csak annyit értek el, hogy nem hogy akkor, de úgy tűnik még a szakításunk után sem kíváncsi rájuk az exem. Elmondtam, h sose kértem, h legyünk puszipajtások, csak azt szerettem volna, hogy elfogadjanak és KÖSZÖNJENEK, ha én is ott vagyok, mert szerintem ez az alap. Mert mindannyiunk életét megkönnyítették volna ezzel. Most meg b@szhatják. Már elnézést a kifejezésért.

Szóval abban biztos vagyok, hogy ez befolyásolni fogja a dolgaitokat, de hogy milyen irányba, az csak a pasidtól függ. Én azt tanácsolom, hogy próbáld kideríteni, hogy mi történt, amiért már nem kedvelnek (beszélj kettesben az egyikükkel, vagy a "vezérrel", vagy azzal, akivel a legjobb volt a kapcsolatod), és utána el tudod dönteni, hogy tudsz-e/akarsz-e változtatni, vagy hagyod őket. Nem vagytok összeragasztva, nem kell együtt lennetek mindig.

24N

2012. jan. 31. 11:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, bocs a kisregényért... :)
2012. jan. 31. 11:00
 5/5 anonim ***** válasza:
barátnőm "barátai" beszélték rá az exem, hogy szakítson velem, ez a buta lány meg elhitte nekik, hogy csak barátok nem akarnak tőle semmit ezek a srácok...szóval igen tönkretehetik sajnos
2012. jan. 31. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!