Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a harmadik év meggyepálja a kapcsolatunkat. Mit tegyek?
Egyébként 4,5 éve vagyunk együtt, de 3 éve élünk távkapcsolatban. Egyetem miatt, így alakult (egyik szak nem volt a másik városban). Jól bírtuk, vártnál felül teljesítettünk. De ez az utolsó év kicsit megcibálja a kapcsolatunkat. Mindketten tudjuk, hogy néhány hónap és összeköltözünk vége az egésznek, azt hiszem ettől még rosszabb. A párom nem végez idén, csak én, úgyhogy én vagyok a stresszes "idegbeteg" végzős. Készülök a vizsgamunkámmal, vizsgázok hegyire-hátára, stresszelek, hogy megmaradjon az ösztöndíjam, különben nem tudom eltartani magam (tehát nem elég nekem átmenni, kell az 5-ös mindenből)...Egy hetet lazítottam karácsony és szilveszter között, de megint érzem a galuskát a torkomban, ha ez így megy májusig megbolondulok...
A párom türelmes, igyekszik mellettem lenni, támogat és igazán türelmes. De attól félek elfogy a türelme májusig...ez nálam egyre rosszabb lesz, egyre idegesebb leszek, minél közelebb lesz a védés...Gyakran csak 2-3 hetente találkozunk és én akkor is tele vagyok görccsel, feszültséggel, sokszor a szexhez sincs kedvem (még 2-3 hetente sem...:-S ). Félek, hogy eddig bírtuk és a cél előtt esünk össze...hogy szedjem össze magam egy kicsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!