Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan varázsolhatnám a régivé a kapcsolatunkat?
Több, mint egy éve vagyunk együtt a barátommal - Ő 22, és 20 leszek - és egyszerűen teljesen a feje tetejére állt a kapcsolatunk. Sokat veszekszünk, múltkor már erősen meg is lökött, ronda szavakkal illet rossz napján. De mikor jól megvagyunk látszik, hogy nagyon szeretjük egymást, akkor a tenyerén hordoz és lerí róla, hogy oda van értem.
Tegnap egy iszonyatos nagy vitánk volt abból, hogy a számítógépére más nőt rakott ki képnek. Nekem ez nagyon rosszul esett, mert tudja milyen vagyok.
Mit tehetnék azért, hogy megmentsem ezt a kapcsolatot? Esetleg valami jó ötlet arra, hogy mivel tegyem újra széppé az együtt töltött időt?
Minek akarod ezt a kapcsolatot megmenteni?
Meg akarod várni, amíg jól meg is ver egyszer, vagy azt várod, hogy mikor lesz igazán pokoli minden napotok, veszekedésetek?
A szerelem nem a békés mindennapokban, hanem a problémás eseteknél látszik. Ha minden teljesen okés, úgy könnyű szerelmesnek lenni. Amikor baj, vita, veszekedés vagy valamilyen súrlódás van, akkor látszik, hogy mennyire szeret a másik. A te pasid nem szeret téged. Ezt fogadd el, és dobd ki, mielőtt tönkreteszitek egymást.
Lehet, hogy igazad van, "Sir Butcher".
Köszönöm a válaszod, elgondolkodtató... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!