Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukám nagyon ellenzi a kapcsolatunkat! Mit tegyek? 17L és 17F
Hetente tudnánk találkozni, de anya ott tesz keresztbe, ahol tud. Kérdeztem mi a probléma, nem válaszol, csak hogy nem kell örökké itt lógnia (mivel tél van, így nem tudunk máshol lenni, hozzájuk nem engedne el anya). Bemutattam már a barátomat, azt mondta szimpatikus neki. Akkor meg? Soha nem mond indokot, ha próbálok beszélni róla, veszekedésbe torkollik. Elegem van! 3 hónapja vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, félek hogy ez vet véget a kapcsolatunknak.:(
Nem vagyok bulizós, nem szeretek eljárni, a jegyeim egész jók, 4-5, de neki ez nem elég.
Kérlek segítsetek!17L Priviben is szívesen beszélgetnék:/
Anyuka édes kicsi lánya felnőtt...
Természetes reakció, sokat kell vele beszélned, sokat kell tűrnöd, mire elfogadja a helyzetet.
Kitartás!
Ezek ti vagytok?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__24..
Elkényeztetted anyádat. Tényleg beszélj vele róla és ne hagyd, hogy veszekedjen. Amúgy 17 évesen el tudod dönteni szerintem, hogy kivel találkozol, főleg, hogy a leírásod alapján nem valami csitri vagy.
Szóval azt csináld, amit jónak látsz és ha ez nem tetszik akkor mondja meg, hogy miért, ne beszéljen félre. Ha meg nem mondja akkor semmi gond.... mész azt kész.
A szülőket néha nehezebb nevelni mint a gyerekeket. :) Legyél határozott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!