Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megcsal a barátom?
Múlt héten tűnt fel pénteken,hogy van egy csaj aki ugy mond rászállt,mikor a barátommal vagyok,és mikor láttuk,hogy írt neki,akkor barátom ennyit mondott" ez a csaj sose hagy békén" Majd véletlenül a lány adatlapjára tévedtem ma és kérdezte egy csaj,hogy mit csinál,pénteken meg szombaton,nem e akar hozzájuk lemenni? Erre a csaj: Ott alszok a Gábornál,és szombat este jövök haza.. És ugye köztudott,hogy a csaj rákattant a barátomra mostanában..(Megkérdeztem a barátomat,hogy péntek,szombat,vasárnap ráér e? erre azt mondta: pénteken nem hiszi,de szerinte ráér) Nem tudom,biztosan,hogy megcsal e,mert már bemutatott a szüleinek,meg találkoztam egy két haverjával is,meg az anyukájának az anyjáék
vittek el minket kocsival hozzájuk.. A nővérével is találkoztam már.O.o Most vagy ma mikor találkozok vele,megmutatom a bizonyítékot és akkor magyarázza ki magát,vagy csinálok egy kamu facebook profilt és kérdezősóködök...
Fura volt nekem,hogy vasárnap nagyon foglalkozott velem(eddig is szakított rám mondhatni sok időt),hogy ő mennyire komolyan gondolja a kapcsolatot,reméli sokáig együtt maradunk,meg ha megismerem pár haverját akkor lesznek barátaim nekem is,és közéjük tartozom,meg ma a jön az egyik haverja meg a barátnője is velünk.. Meg mennyire szeret engem.. De ezeket nem mondta mikor ott voltam vele vasárnap,csak mikor hazaértem és még beszéltem vele..
Bár eddig neki állítólag elege volt a ribancokból,akik csak húzták az agyát hónapokig,majd csak a szexre kellettek neki,de mindennap más lányt vitt fel hozzájuk,és a szülei már leszarták. De volt egy két éves komoly kapcsolata.. És most már komoly kapcsolatot akar,meg levette,hogy én nem vagyok ribanc
Nem tudom,akkor tényleg bemutatna a szüleinek ha csak kiakarna használni?Fogalmam sincs.. Megbízok benne,de ez most egy pillanatra elbizonytalanított..
Mert a szülőknek nem lehet bemutatni egy hosszú távú rib@ncot? Már bocs, de ha oda járatja mondjuk akkor meg előbb utóbb be kell mutatni, mert a szülőknek szúrni fogja a szemét, hogy ki megy be a házukba és miért nem ismerik.
Másfelől meg nem hiszem hogy megcsal, de tisztázd vele szemtől szemben a dolgot, nem hisztizve és nem kamu profilokkal, tegyetek le erről a mai nap vívmányairól. Nem kell ahhoz Facebook, hogy valakit meg lehessen csalni. Vegyél magadon erőt és kérdezd meg mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!