Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon megcsal a barátom?

Figyelt kérdés

Múlt héten tűnt fel pénteken,hogy van egy csaj aki ugy mond rászállt,mikor a barátommal vagyok,és mikor láttuk,hogy írt neki,akkor barátom ennyit mondott" ez a csaj sose hagy békén" Majd véletlenül a lány adatlapjára tévedtem ma és kérdezte egy csaj,hogy mit csinál,pénteken meg szombaton,nem e akar hozzájuk lemenni? Erre a csaj: Ott alszok a Gábornál,és szombat este jövök haza.. És ugye köztudott,hogy a csaj rákattant a barátomra mostanában..(Megkérdeztem a barátomat,hogy péntek,szombat,vasárnap ráér e? erre azt mondta: pénteken nem hiszi,de szerinte ráér) Nem tudom,biztosan,hogy megcsal e,mert már bemutatott a szüleinek,meg találkoztam egy két haverjával is,meg az anyukájának az anyjáék

vittek el minket kocsival hozzájuk.. A nővérével is találkoztam már.O.o Most vagy ma mikor találkozok vele,megmutatom a bizonyítékot és akkor magyarázza ki magát,vagy csinálok egy kamu facebook profilt és kérdezősóködök...

Fura volt nekem,hogy vasárnap nagyon foglalkozott velem(eddig is szakított rám mondhatni sok időt),hogy ő mennyire komolyan gondolja a kapcsolatot,reméli sokáig együtt maradunk,meg ha megismerem pár haverját akkor lesznek barátaim nekem is,és közéjük tartozom,meg ma a jön az egyik haverja meg a barátnője is velünk.. Meg mennyire szeret engem.. De ezeket nem mondta mikor ott voltam vele vasárnap,csak mikor hazaértem és még beszéltem vele..

Bár eddig neki állítólag elege volt a ribancokból,akik csak húzták az agyát hónapokig,majd csak a szexre kellettek neki,de mindennap más lányt vitt fel hozzájuk,és a szülei már leszarták. De volt egy két éves komoly kapcsolata.. És most már komoly kapcsolatot akar,meg levette,hogy én nem vagyok ribanc

Nem tudom,akkor tényleg bemutatna a szüleinek ha csak kiakarna használni?Fogalmam sincs.. Megbízok benne,de ez most egy pillanatra elbizonytalanított..

2012. jan. 31. 07:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Mert a szülőknek nem lehet bemutatni egy hosszú távú rib@ncot? Már bocs, de ha oda járatja mondjuk akkor meg előbb utóbb be kell mutatni, mert a szülőknek szúrni fogja a szemét, hogy ki megy be a házukba és miért nem ismerik.

Másfelől meg nem hiszem hogy megcsal, de tisztázd vele szemtől szemben a dolgot, nem hisztizve és nem kamu profilokkal, tegyetek le erről a mai nap vívmányairól. Nem kell ahhoz Facebook, hogy valakit meg lehessen csalni. Vegyél magadon erőt és kérdezd meg mi van.

2012. jan. 31. 07:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Élőben le lesz tisztázva. Megkérdezte ki kavar nekünk? Aztán megkérdezte azt is,hogy ez a csaj? Ultimátumot adtam neki,hogy nyugodtan döntse el ki kell neki..
2012. jan. 31. 08:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Állítólag csak szórakozik a csajjal mert,átverte a haverját,de nekem nem akart szólni,mert nem akarta,hogy cirkusz legyen,meg hogy elhiszi,hogy most ezt nem hiszem el de kérdezzem meg nyugodtam,azokat akiket átvert a csaj..
2012. jan. 31. 08:40
 4/8 Nazira ***** válasza:
Most akkor van is köztük vmi bevallotta v mi?:o Meg kéne beszélni a pénteki hol létét és azt, h ha másoknak kavart a csaj és neki vagy te azt miért ő bosszulja meg és hogyan is? Nem az ő dolga rendezni a csajt sehogy főleg nem úgy, h hülyíti és ki tudja mik történnek köztük... Veled kéne foglalkozzon nem más csajokkal. Az, h bemutat a szüleinek jó pont de ez pasit sem érdekli ,h a szülei mit szólnak ha legközelebb másik csajt mutatnak be nekik.
2012. jan. 31. 11:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Hosszú történet. Annyit vallott be,hogy segített a haverjának,hogy hülyítsék a csajt :( most itt könyörög nekem reggel óta..
2012. jan. 31. 11:29
 6/8 Nazira ***** válasza:
Én kérném a részleteket a helyedben mert azért nem mind1 meddig volt képes melletted elmenni...
2012. jan. 31. 12:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Most állítólag a csajnak megmondta,hogy csak hülyítette a haverja miatt. Mondtam,hogy délután akkor szeretném látni,hogy tényleg bÍzhatok benne.. Azt mondta megfogja mutatni az egészet...
2012. jan. 31. 12:23
 8/8 A kérdező kommentje:
A csaj mint kiderült egy nagy ribanc.. és most sír a szja,hogy megint átverték..
2012. jan. 31. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!