Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Narwik kérdése:
Csak én vagyok ilyen lúzer?
Figyelt kérdés
Kedves Férfinép! Tudom számtalanszor feltették már a kérdést,de szerintem egyszer sem adtak rá érdemleges választ.Miért nem elég nektek a mai világban,ha valaki tisztességesen és őszintén szeret?Nem lehet azt mondani rám,hogy válogatok,vagy hogy senkinek se adok esélyt,ez baromság,most már annyira lefaragtam az igényeimet,hogy egyetlen kategóriám van:az illető ember legyen.És paff neki,még így se találok senki érdemeset,akit szerethetnék,akibe szerelmes lehetek,és viszontszeret.Nem vagyok bombanő,nincsen 170-es IQ-m se,csak szívem van.2012. jan. 30. 22:53
21/33 A kérdező kommentje:
Nem sértesz meg,nyugi :D Én ilyen vagyok sajnos,néha szeretek saját önsajnálatomban dagonyázni. :D
2012. jan. 30. 23:12
22/33 anonim válasza:
Kicsit érdekes megfogalmazásban írsz, fura. :) De nem negatívan :)
A képeket elnézve, nem értem, hol a gond. Egy tök helyes csaj köszön vissza a képeken.
Aligha hiszem, hogy sokáig egyedül maradsz, szóval ne add fel :)
21F
23/33 anonim válasza:
Egész jól nézel ki a képen. Szerintem még szereted is, ha húzogatják kicsit a hajad szex közben.
24/33 A kérdező kommentje:
23:14-es,ezen jót röhögtemXD
2012. jan. 30. 23:17
25/33 anonim válasza:
alapból szép lennél, de nagyon tanyasi benyomást keltesz. Én biztos nem akarnék tőled semmit.
26/33 A kérdező kommentje:
23:18
Pedig nem lakom tanyán,egész civilizáltnak tartom magam. :D Mondjuk nem mindig sikerül.
2012. jan. 30. 23:23
27/33 anonim válasza:
tanulj meg öltözködni, az sokat segít
29/33 anonim válasza:
szerintem helyes lány vagy, de biztos, hogy elég nyitott mások -úgy értem srácok- felé? velem sokáig ez volt a probléma, a zárkózottságom volt a gátja annak, hogy barátom legyen. 23/L
30/33 anonim válasza:
Szerintem nem tudod eldönteni, hogy álmos vagy-e vagy nem és unatkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!