Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én vagyok ilyen lúzer?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Narwik kérdése:

Csak én vagyok ilyen lúzer?

Figyelt kérdés
Kedves Férfinép! Tudom számtalanszor feltették már a kérdést,de szerintem egyszer sem adtak rá érdemleges választ.Miért nem elég nektek a mai világban,ha valaki tisztességesen és őszintén szeret?Nem lehet azt mondani rám,hogy válogatok,vagy hogy senkinek se adok esélyt,ez baromság,most már annyira lefaragtam az igényeimet,hogy egyetlen kategóriám van:az illető ember legyen.És paff neki,még így se találok senki érdemeset,akit szerethetnék,akibe szerelmes lehetek,és viszontszeret.Nem vagyok bombanő,nincsen 170-es IQ-m se,csak szívem van.
2012. jan. 30. 22:53
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
0%

hmmm.

nagyon ismerős ez az érzés amit pötyögtetsz.

mettől is?...kb 5-6 intenzíven pedig2-3 éve kezdett el engem nagyon zavarni.

én nem találtam rá megoldást.....sajna nőgyűlölő befelé forduló nyomoronc lettem.

de most már nem érdekel a dolog....tanulok....sok sikert!

2012. jan. 30. 23:02
 12/33 anonim ***** válasza:
jaj de mártír vagy istenem...
2012. jan. 30. 23:05
 13/33 A kérdező kommentje:
Fajtám szégyenének fognak tekinteni,de a nőknek baromi nagy részük van abban,hogy megutáltatják magukat..
 14/33 anonim ***** válasza:
47%

Nem tudok pontos választ adni a kérdésedre. Nekem például igényem van arra, hogy a nő, akivel mutatkozunk kinézetre luxuskategóriás legyen. Ez olyan, hogy járhatnék Suzukival is, de ha a Ferrarit is megengedhetem magammal, azzal megyek. De nem mindenki olyan mint én és biztosan megtalálod majd a párod, mert nagyon sok férfi számára elsődleges szempont, hogy a lány hűséges, őszinte és szerető legyen.

25F

15/33 anonim ***** válasza:
0%
Az a nyelvkidugós kép valami borzalom, még jó hogy van rólad több kép is. A többi képen látszik, hogy alapvetően szép arcod van, nincs gond a külsőddel. Sajnos túl messze laksz tőlem :(
2012. jan. 30. 23:07
 16/33 anonim ***** válasza:

Megnéztem az adatlapod, a kinézeteddel semmi gond nincs, inkább szép vagy, mint sem, de amiket írsz az elég fura. Mintha szándékosan rátennél 2 lapáttal a hülyeségre, ami felesleges / nem is vicces.

Ez az őszinte véleményem, remélem nem sértelek meg.

2012. jan. 30. 23:10
 17/33 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem eddig csak nem volt szerencséd. Vagy rossz körökben mozogsz. Mint én sajnos. Bár a profilodból még nem tudok túl sokat levonni, de szerintem egész jó arc lány lehetsz :) És szerintem egész helyes vagy. 27/f
2012. jan. 30. 23:10
 18/33 anonim ***** válasza:
hát tényleg nincs 70es IQd ha itt osztod meg a profilod. azért h vki rárántson vagy esetleg mocskoljon...
2012. jan. 30. 23:11
 19/33 anonim ***** válasza:
47%

Ahogy írtad nem vagy bombázó, de aranyos csaj vagy meg normálisnak tűnsz, gondolom magasak az elvárásaid.

A nyelvkidugós kép (ráadásul profilkép) valami borzalom!

20/33 anonim ***** válasza:

Van két képed, ami tökre bejössz. Amúgy, aki a pázmányra jár, az kétlem, hogy ne lenne okos ;) (Ráadásul, ahogy nézem a sg-et is szereted :) )

23F

1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!