Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megismerkedtem pár hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem pár hónapja egy afrikai férfivel (38 éves) én 35, de én sajnos nem tudok jól angolul beszélni, csak minimálisan, de én nagyon kedvelem őt és szerintem ő is. Mit csináljak álljak neki angolt tanulni?

Figyelt kérdés
Végül is nem ártana.Csak a család is hogy fogadná el.
2012. jan. 30. 18:22
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Mindenféleképpen tanulj, mert a jó pap is holtig tanul!

Az, hogy itt sokan a rosszat akarja neked bemutatni egy tanulság lehet, DE ne általánosíts! Az sem igaz, hogy mindnek van hátsó szándéka, van úgy, hogy csak sodródnak az eseményekkel, és ez néha egy kicsit visszatetsző. Az érkezésének módja fontos, volt aki, felhívta a figyelmed a AIDS-re.Amennyiben menekültként érkezett van orvosi papírja róla, hogy nem fertőzött, mert a táborban megcsinálják, hanem úgy érkezett, hanem legálisan és csak itt maradt, akkor lehet nem árt meggondolni a dolgot. Az, hogy nem használnak óvszert egy nagy marhaság, mert mindig van náluk, ők sem hülyék. Valóban nagyon tudják a módját a széptevésnek, de aki nem akarja, azt nem lehet táncba vinni. Az sem igaz, hogy a letelepedés miatt akar mind magyar nővel hálni, mert a bevándorlási hivatal, se hülye. Az én párom, már itt van 10 éve, végig dolgozott bejelentett munkahelyen, van két gyerkőcünk, semmilyen probléma nincs vele, de mégse kapja meg a letelepedésit, ezzel ellentétben, pedig van egy haverja, itt él albérletben, hol dolgozik, hol nem nincs felesége, se semmilyen kötődése ide, csak a csajok akik, jönnek mennek az ágyban, mégis letelepedésit kapott, ja és csak 7 éve van itt. Viszont a leírásod alapján, valóban van egy sanda gyanúm, hogy több vasat tart a tűzben, mert az, hogy állandóan kibújik a beszélgetés és a találkozás alól nekem nem tetszik. Ha gondolod írj privát levelet a nevével és néhány infóról róla, aztán hátha tudok segíteni. Az angoljukról, meg csak annyit, hogy valóban más, mint a brit angol, de az amerikai és a ausztrál angol is más. Én jól beszélem a brit angolt, és eddig még bármelyik afrikai angolt beszélőt megértettem (évekig rendeztem az ügyes bajos dolgaikat), viszont például a nyáron táborban voltak a gyerekeim, ahol Ausztráliából volt egy nyelvtanár és igencsak nehezen értettem meg, pedig fehér volt.

2012. szept. 4. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!