Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megismerkedtem pár hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem pár hónapja egy afrikai férfivel (38 éves) én 35, de én sajnos nem tudok jól angolul beszélni, csak minimálisan, de én nagyon kedvelem őt és szerintem ő is. Mit csináljak álljak neki angolt tanulni?

Figyelt kérdés
Végül is nem ártana.Csak a család is hogy fogadná el.
2012. jan. 30. 18:22
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
42%
Kérdező, az itteni hozzászólásaid alapján nehéz a felfogóképességed, 35 éves vagy és nem tudsz angolul, beszélni egymással nem tudtok, ennek ellenére Neki csakis Te kellesz.Ne csodálkozz, ha AIDS-es leszel.Ha meg az afrikai-t úgy értetted, hogy néger, akkor tanuld meg, hogy nem AFRIKAI, nem FEKETE, hanem NÉGER.
2012. febr. 7. 16:47
 22/31 anonim ***** válasza:
42%

35 évesen kicsit már öreg vagy ahhoz, hogy higgy a tündérmesékben.

A 38 éves afrikai, néger pasi valószínűleg gazdasági menekült, bárkivel összeállna, hogy itt maradhasson Európában. Te meg elég buta vagy neki, illúzióid vannak, elhiszel neki mindent. Angolul sem tudsz, de gyanítom, hogy ő sem, csak makog valamit. Különben miből él? Mit csinál itt?

Ha orvos, mérnök vagy valami hasonló rendes munkája van, akkor rendben van, hihető, hogy valami értelmes életre törekszik itt Európában. De sejtésem szerint ő csak egy szerencsevadász, aki megszökött otthonról, ki tudja hány gyereket és feleséget hátrahagyva. Most pedig keres egy kellően naiv, butuska magyar nőt, akinek az állampolgársága szabad utat biztosít neki a könnyű élethez.

2012. febr. 8. 08:12
 23/31 anonim ***** válasza:
57%
utálom ezeket az előítéleteket az afro pasikról, h így lenézik úgy lenézik,megalázzák a nőket...persze vannak olyanok,de ugyanúgy a fehér emberek közt is akadnak ilyenek...sőt...az afrikaiakban legalább még megvan az a férfias szokás,ami a legtöbb európaiból kezd eltűnni, hogy bókoljanak egy nőnek,és ne tartsák ezt cikinek...szóval szerintem kitartás,és próbáld tanulni az angolt,ha komolyan gondolod :) u.i.:nyugodtan írj levelet,ha szükséged lenne egy kis angol nyelvtanulásra (én is csak tanulom,de szívesen segítek neten keresztül)
2012. febr. 18. 21:01
 24/31 anonim ***** válasza:
42%

Azért nem érteni az "afrikai angolt" mert, a gyarmatosítások által ők úgymondd kifejlesztettek maguknak egy "utca nyelvet". Keverik az angotl és a saját nyelvüket. Ezt azokra értem ahol angol gyarmatosítók voltak, ahol franciák vagy belgák ott megint más, és természetesen ők nem igazán beszélnek angolul!

Egyébként ugyanaz nekem is a véleményem, hogy afrikaival sosem szabad közelebb kapcsolatban lépni!

Van egy két kivétel aki már itt él x éve, kicsit talán áttudta venni az európai kulturát, bár 100%-an nem tudják.

Szerintem, eleget hallottunk és láttunk velük kapcsolatban, miféle gyilkosságokat csináltak, politikai harcok, kivégzések szó szerint. Ők vad népek, akik még csak most szenvednek azzal amivel mi mondjuk az utóbbi 1-2 században.

Demokratizálódni akarnak, bár nem tudom mennyire menne, rezsimek alatt meg végképp!Ott a hatalom a lényeg, annak a megszerzése, mint mondjuk itt is de, vmit csak adnak a népnek hozzájuk képest!

Durvák, és nem ismerik a toleranciát!

Pont nem rég olvastam, egy magyar nő hozzáment egy nigériaihoz talán, aztán x hónap után talált különböző levelezéseket egy másik nővel a férje részéről, az a nő detto nigériai volt, abba volt szerelmes és azt ecsetelte az emailekben, hogy még picit várni kell, mert ha teherbe ejti a magyar nőt akkor már tuti az állampolgárság és így jöhet a szerelme is magyarhonba!A nő ezt közölte is vele, hogy tud róla, erre az egyik barátjával megfenyegették, hogy megölik, ha most elakar válni, vagy vkinek vmit is mondd!

Szóval, láttam már ilyet nagyon sokat, és arról meg nem is beszélve, hogy ők valóban csak egy nősténynek nézik a nőket!

Az angollal kapcsolatban pedig, úgy gondolom, hogy magadtól simán megtudod tanulni, csak akarni kell, és saját magad miatt tanuld meg, mert jól jöhet ne egy afrikai miatt. Van még sok szingli férfi, ne állj össze egy olyannal akivel sem a kultura sem nyelv se semmi nem egyezik, nem azért mert lenézem őket, eleve az emberiség afrikából származik de, ők mások és hidd el 90% főleg netes ismerkedés csak a vízumra hajt.

Ha nyugodt életet akarsz, keress itthon valakit, nem hiszem hogy nem találnál! Ez csak jó tanács nem kioktatás, nem vagyok sem rasszista se semmi, csak szimplán reálisan kell gondolkodni!

Egy osztrák is másabb mint egy magyar, vagy német, vagy francia, pedig európaiak vagyunk már ha ez összeköt bennünket, akkor gondolod egy másik szegény kontinensről valóval megtudnád magad érteni több év után? úgyis előjön a különbség. Udvarolni nagyon tudnak, mint pl az arabok is de, ezeknek mind hátsószándékuk van!

Remélem segítettem, és leteszel róla, mert hidd el nem jó ez így!

2012. márc. 14. 11:10
 25/31 anonim ***** válasza:
42%

ezt még lehagytam: [link]

[link]

NOS,ŐK ILYENEK!

2012. márc. 14. 11:23
 26/31 A kérdező kommentje:
értek én mindent, de én nem is akarom komolyan a dolgot csak szeretném ha legalább 1x találkozzunk ő is dolgozik autókereskedéssel foglalkozik, és nem erőszakos egyáltalán ha még vele is vagyok még nekem tűnik kevésnek a dolgot. Tetszik és kész.
2012. márc. 14. 20:06
 27/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért van az, hogy lassan már én akarom jobban a dolgot, úgy ismertem meg őt egy társkereső oldalon én kerestem, várom, hogy találkozzunk, küldtem neki sms-t, hívtam, de mintha én akarnám jobban a találkozást, mert sokat dolgozik, nem szereti ha hívogatják, stb. Én akkor hogy kommunikáljak vele? Meg az angol is úgy megy nekem alap szinten, próbálom a webfordítót is használni, és azt küldtem el neki, de neki ez sok? Mit tehetek? Pedig annyira helyes és kedves, nem tudom mi ez?
2012. ápr. 3. 19:32
 28/31 anonim ***** válasza:

Hm, két eset lehetséges.

1. Valóban olyan a munkahelye, ahol nem jó, ha hívják.

2. Több vasat tart a tűzben.

2012. ápr. 5. 10:49
 29/31 misspoppyka ***** válasza:

Szerintem egyertelmu,hogy vagj bele a nyelvtanulasba!Megeri,es nem csak a pasas miatt.Vegulis artani biztos nem fog,hogy megtanulsz egy nyelvet...

Aztan meg tanitsd ot is magyarra,nagyon aranyosak,ahogyan magyarul beszelnek,legalabbis amig jol meg nem tanuljak a nyelvet.Aztan a vegen valoszinuleg kikottok egy magyar-angol keverek nyelv mellett,ami szinten nem egy hetkoznapi,hogy azt ne mondjam unalmas dolog,sot!

2012. ápr. 10. 21:46
 30/31 misspoppyka ***** válasza:

Ja,egyebkent pedig ha meg nem nagyon ismeritek egymast (persze nyelvtudas nelkul erdekes is lenne ),azert csak ovatosan...

Sok feketet ismerek,bizony nem art ovatosnak lenni veluk.De aki egybol azt mondja,persze,biztos csak kihasznal,stb, AZ ALTALANOSIT.Ot ismerd meg,ne azt nezd,hogy masik fekete mit csinal,es hogy csinal.Ok is kulonboznek egymastol,ahogy minden ember,bar teny,mas a kulturajuk.Nem is kicsit.De nagyon tudnak szeretni...es ezalatt nem a szexet ertem,bar azt is erthetnem... (de persze kozottuk is van olyan.aki durva,kisfarku,unalmas stb..)

Azert az erdekes,hogy mintha inkabb Te akarnad ezt a kapcsolatot...persze,ha javul a kommunikacio,mindent meg lehet beszelni.Sok sikert!

Ja,es elnezest,nem igazan ertem,hogy valaki azt irta,ha negerre gondolsz,ne irj afrikait vagy feketet.Mi ertis ne?Magamra peldaul mit mondjak?Ne azt,hogy europai,ne azt,hogy feher,szoval mit is?

2012. ápr. 10. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!