Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után, mire vélhető ez a viselkedés egy férfinál?
Szakítottam barátommal pár napja ,én is ő is bizonytalan volt az egészben hozzám vágott dolgokat hogy van amikor azt érzi már nem akar de utána rájön hogy akar engem és tudja hogy szeret csak néha ő sem érzi hogy ÉN ŐT szeretném és nem érti mi van vele, de szeret engem csak elege lett a veszekedésekből elég nehéz eset ez az egész,nagyon mély hullámvölgybe kerültünk és még egyikőnknek se volt még komoly kapcsolata és nincsenek tapasztalataink nem tudjuk hogyan kezeljük őket még!
Szakítás után már deaktiválta magát facebookon , és néha látom hogy újra aktiválja magát aztán gyorsan megint megszünteti a fiókját!
Mire véljem?
Azt akarja elérni nálam , hogy aggódjak érte , hogy lássa szeretem-e annyira hogy érdeklődők majd felőle a barátainál?!
Vagy egyszerűen ki akar törölni az életéből engem és csak lerázós duma volt hogy szakíts vele, és aztán ne láthassam mikor mit csinál?
Ti nektek mi a véleményetek??
"Szakítottam barátommal pár napja ,én is ő is bizonytalan volt az egészben hozzám vágott dolgokat hogy van amikor azt érzi már nem akar de utána rájön hogy akar engem és tudja hogy szeret csak néha ő sem érzi hogy ÉN ŐT szeretném és nem érti mi van vele, de szeret engem csak elege lett a veszekedésekből elég nehéz eset ez az egész,nagyon mély hullámvölgybe kerültünk és még egyikőnknek se volt még komoly kapcsolata és nincsenek tapasztalataink nem tudjuk hogyan kezeljük őket még! "
Ez az EGY MONDAT a magyar nyelv csodája :)
nem a facebookról van itt szó!
ő ott tartja pár baráttal a kapcsolatot mert kint vannak angliába és így elég megrögzött facebook bújó!
Ennyi az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!