Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jöttél már össze olyan lánnyal/sráccal, akinél elsőre azt gondoltad hogy semmi esélyed sincs, mert "túl szép" hozzád?
Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 11:04
21/27 anonim válasza:
12:04 èn is jártam már ilyen fiúval, pedig én nem vagyok ronda, sőt, az ilyen fiúk önbizalom hiányosak, és folyton ezen keseregnek, ìgy nem a külsejük vagy az anyagi állapotuk miatt, hanem az állandó negatívitásuk az oka a szakításnak 19l
22/27 anonim válasza:
Pont fordítva, azért vagyunk ilyen negatívak, mert mindenki visszautasít minket a külsőnk miatt. Velem is volt már olyan többször, h összejött velem egy lány, tök boldog voltam, h kellek vkinek, aztán hamar vége lett, mert egy lány se tud sokáig megmaradni olyan pasi mellett, aki külsőre nem jön be neki.
23/27 anonim válasza:
19
Amit Írsz az tipikus hímsoviniszta szöveg. Attól h te nem ismersz csak ostoba feszines libákat, még nem minden nő ilyen. Én amúgysem buta kislánzokról beszélek hanem NORMÁLIS érett nőkről.
24/27 anonim válasza:
Valóban csak felszínes csajokat ismerek, mivel csak ilyenek léteznek ;)
25/27 anonim válasza:
Most ne haragudj meg de ezek szerint édesanyád is feszínes. Amúgy meg fogadok h pesti vagy, mert ott tényleg rengeteg a felszínes csaj. V neked csak az ilyen ostoba libák jönnek be. Akkor meg sajnállak
26/27 anonim válasza:
Biztosan ő is az. Nem pesti vagyok, de sokat járok oda, így ismerek pesti és vidéki csajokat is. Mind felszínesek, a pestiek is meg a vidékiek is.
27/27 anonim válasza:
Mondom én. Az h te csak az ilyen csajokra buksz az szánalmas, és ezen kívül csak a te bajod. Az meg még szánalmasabb hogy amiért te nem tudsz normális nőkkel (ismétlem nem kislányokkal) normális kapcsolatot kialakítani, ezért az összes nőről negatív véleményt alakítasz ki. Csak sajnálni tudlak téged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!