Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jöttél már össze olyan lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jöttél már össze olyan lánnyal/sráccal, akinél elsőre azt gondoltad hogy semmi esélyed sincs, mert "túl szép" hozzád?

Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 11:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
12:04 èn is jártam már ilyen fiúval, pedig én nem vagyok ronda, sőt, az ilyen fiúk önbizalom hiányosak, és folyton ezen keseregnek, ìgy nem a külsejük vagy az anyagi állapotuk miatt, hanem az állandó negatívitásuk az oka a szakításnak 19l
2012. jan. 30. 17:15
 22/27 anonim ***** válasza:
35%
Pont fordítva, azért vagyunk ilyen negatívak, mert mindenki visszautasít minket a külsőnk miatt. Velem is volt már olyan többször, h összejött velem egy lány, tök boldog voltam, h kellek vkinek, aztán hamar vége lett, mert egy lány se tud sokáig megmaradni olyan pasi mellett, aki külsőre nem jön be neki.
2012. jan. 30. 17:40
 23/27 anonim ***** válasza:
52%

19

Amit Írsz az tipikus hímsoviniszta szöveg. Attól h te nem ismersz csak ostoba feszines libákat, még nem minden nő ilyen. Én amúgysem buta kislánzokról beszélek hanem NORMÁLIS érett nőkről.

2012. febr. 1. 12:49
 24/27 anonim ***** válasza:
Valóban csak felszínes csajokat ismerek, mivel csak ilyenek léteznek ;)
2012. febr. 1. 18:26
 25/27 anonim ***** válasza:
Most ne haragudj meg de ezek szerint édesanyád is feszínes. Amúgy meg fogadok h pesti vagy, mert ott tényleg rengeteg a felszínes csaj. V neked csak az ilyen ostoba libák jönnek be. Akkor meg sajnállak
2012. febr. 2. 09:35
 26/27 anonim ***** válasza:
Biztosan ő is az. Nem pesti vagyok, de sokat járok oda, így ismerek pesti és vidéki csajokat is. Mind felszínesek, a pestiek is meg a vidékiek is.
2012. febr. 2. 11:09
 27/27 anonim ***** válasza:
Mondom én. Az h te csak az ilyen csajokra buksz az szánalmas, és ezen kívül csak a te bajod. Az meg még szánalmasabb hogy amiért te nem tudsz normális nőkkel (ismétlem nem kislányokkal) normális kapcsolatot kialakítani, ezért az összes nőről negatív véleményt alakítasz ki. Csak sajnálni tudlak téged
2012. febr. 2. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!