Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jöttél már össze olyan lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jöttél már össze olyan lánnyal/sráccal, akinél elsőre azt gondoltad hogy semmi esélyed sincs, mert "túl szép" hozzád?

Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 11:04
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
100%
igen! és most ő a barátom:) mint kiderült,ő is túl elérhetetlennek tartott engem,szinte véletlenül ismerkedtünk meg és azóta imádjuk egymást,és olyan,mintha mesében élnénk:) semmi sem lehetetlen!
2012. jan. 30. 12:02
 12/27 anonim ***** válasza:
52%

Jártam olyan pasival aki csóró volt, a szuleinél élt, kocsija se volt semmi. Így utólag már mondhatom h írtó ronda volt (aa arcformája, hiányos fogsor.. stb). De akkor mikor ossze jottunk normális volt, rendes, kedves.

Am sok pasi is csak olyan csajjal jon ossze aki bombázó meg olyanokra hajtanak aztánm csodálkoznak ha kopannak.

Te is csak egy hímsoviniszta pasi vagy

2012. jan. 30. 12:04
 13/27 anonim ***** válasza:
Igen.A mostani barátomról is az a véleményem h ő sokkal jobban néz ki mint én.De szerinte meg én is nagyon jól nézek ki csak kevés az önbizalmam.
2012. jan. 30. 12:18
 14/27 anonim ***** válasza:

9. Kitalálod ki a gazdag?

Érdekes módon kb egy olyan választ láttam ahol ronda csaj jött össze jó sráccal, hm ez érdekes

2012. jan. 30. 12:22
 15/27 anonim ***** válasza:
12:04 Érdekes, ilyen sztorikat is csak lányok mondanak, fiúk szinte soha. Azt meg nem tom miből szűrted le, h hímsoviniszta vagyok.
2012. jan. 30. 12:22
 16/27 anonim ***** válasza:

Hímsoviniszta az aki a férfiakat tokéletesnek látja a noket pedig egy nagy kalap....

Akkor most mondhatnam h tesom egész jól néz ki a barátnoje meg bun ronda, mert ez így van. A nok (akik voltak így h csúnyácska pasival jártak) azért írják le itt ezt surubben mert mindíg azzal vannak az ilyen te féle pasik h a nok ilyenek meg olyanok meg csak azért jonnek ossze csúnyább pasival mert pénze van.

2012. jan. 30. 12:27
 17/27 anonim ***** válasza:
Most nem leszek bunkó és linkelem be oket nektek de csomó olyan CSÓRÓ pasi ismerosom van aki jó novel jár. És csómo olyan is ahol a csaj a csúny ( szintán csóró) és mégis jó pasi van melette. Ti v vakok vagytok v csak egyszeruen bemesélitek magatoknak h ez van meg az. Miért? Mert nektek nem jon ossze semmi és igazolhassátok h nem is próbálkoztok? Hát fantaszikusan okosak vagytok
2012. jan. 30. 12:31
 18/27 anonim ***** válasza:
nem, mert nincs olyan lány aki túl szép lenne hozzám
2012. jan. 30. 12:34
 19/27 anonim ***** válasza:
52%
Már bocs, de én annyit mondtam, h a nők felszínesek. Ez se azt nem jelenti, h a pasik tökéletesek, se azt, h a nők egy nagy kalap ... Jó pasit ronda csajjal én is láttam már, mivel közülünk nem mindenki olyan felszínes, és nemcsak a külső számít. A nők viszont tényleg csak akkor jönnek össze csúnyább pasival, ha pénze van. Csóró pasi is járhat jó nővel, ha ő maga is jóképű. Valamelyik viszont elengedhetetlen.
2012. jan. 30. 12:36
 20/27 anonim ***** válasza:
Igen olyan nővel jöttem össze, akinél azt gondoltam, sőt még idősebb is nálam. És nem vagyok egy pénzes pasi :D
2012. jan. 30. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!