Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jöttél már össze olyan lánnyal/sráccal, akinél elsőre azt gondoltad hogy semmi esélyed sincs, mert "túl szép" hozzád?
Igen. Mert nem félek ismerkedni és próbálkozni
22/n
Járni nem jártunk, de egy darabig kavartunk. :D De ő tényleg egy istenségnek számít hozzám képest, eeeeeelképesztően jól néz ki, tök jó fej volt meg minden, de valahogy köztünk nem volt összhang ilyen szerelmi téren, csak az ágyban, meg mint barátok. :D
20L
Köszi! Örülök a hosszú válaszoknak.
„Igen. Mert nem félek ismerkedni és próbálkozni.” – Példás hozzáállás, jó neked.
Valóban szubjektív, hogy mi a szép. De akkor is azért nagyjából mindenki tudja, hogy szép/jóképű a kiszemelt, magyarán sok embernek tetszik vagy sem.
átlagos ábrázatú hapsi vagyok, van akinek tetszem, van akinek nem.... nekem speciel nem jönnek be a tökéletes babaarcú nők, viszont csinosságban nincs határ nálam, mert én is jó alkatú vagyok
nem tartom hibának, hogy magamból indulok ki!
Kedves utolsó. Nem mindenkinek a kulso a lényeg jah és mindenkinek más a szép, de koszonjuk az álltalánosítást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!