Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jöttél már össze olyan lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jöttél már össze olyan lánnyal/sráccal, akinél elsőre azt gondoltad hogy semmi esélyed sincs, mert "túl szép" hozzád?

Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 11:04
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Nem, de majdnem...
2012. jan. 30. 11:06
 2/27 anonim ***** válasza:
62%

Igen. Mert nem félek ismerkedni és próbálkozni

22/n

2012. jan. 30. 11:08
 3/27 anonim ***** válasza:
62%

Járni nem jártunk, de egy darabig kavartunk. :D De ő tényleg egy istenségnek számít hozzám képest, eeeeeelképesztően jól néz ki, tök jó fej volt meg minden, de valahogy köztünk nem volt összhang ilyen szerelmi téren, csak az ágyban, meg mint barátok. :D

20L

2012. jan. 30. 11:09
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mert ilyet csak az gondol akinek önértékelési problémái vannak és nem tudja, hogy a szépség mint egzakt fogalom nem létezik.
2012. jan. 30. 11:11
 5/27 Bogee123 ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, ez lehetséges, hogy megtörténjen...viszont nekem nem azért nem sikerült, mert túl úgymond 'alacsony rangú' voltam hozzá. Igazából az volt a baj, hogy nem tudtam, mit szabad és mit nem...feltűnően viselkedtem előtte, dobáltam magam, állandóan nevettem és kerestem a társaságát...egyáltalán nem is érdekeltem! Ezt is szépen elcsesztem...ő félős, titkolózós és zárkózott, én meg nyitott, közvetlen és rámenős vagyok és változni fogok mert a végén kiderült, hogy én lennék neki ''túl szép'', aztmondta jó nő vagyok, de nem szerelmes belém, ez pedig kevés...szerintem szimpatikusnak sem talál, a túl 'lökött csajos' viselkedésem alapján úgy gondolja sok fiú, hogy megközelíthetetlen vagyok ,ha rájuk mosolygok, azt hiszik kinevetem őket. Tehát lehetséges, hogy összegyere vele akkor, ha egy szinten vagytok (mármint csak te érzed úgy, hogy túl jó lenne hozzád.) bocsi a hosszú válaszért:S
2012. jan. 30. 11:12
 6/27 A kérdező kommentje:

Köszi! Örülök a hosszú válaszoknak.

„Igen. Mert nem félek ismerkedni és próbálkozni.” – Példás hozzáállás, jó neked.

Valóban szubjektív, hogy mi a szép. De akkor is azért nagyjából mindenki tudja, hogy szép/jóképű a kiszemelt, magyarán sok embernek tetszik vagy sem.

2012. jan. 30. 11:20
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

átlagos ábrázatú hapsi vagyok, van akinek tetszem, van akinek nem.... nekem speciel nem jönnek be a tökéletes babaarcú nők, viszont csinosságban nincs határ nálam, mert én is jó alkatú vagyok

nem tartom hibának, hogy magamból indulok ki!

2012. jan. 30. 11:43
 8/27 anonim ***** válasza:
69%
Nem, mert egy lány nem jön össze olyan sráccal, aki egyértelműen rosszabbul néz ki nála.
2012. jan. 30. 11:47
 9/27 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó. Nem mindenkinek a kulso a lényeg jah és mindenkinek más a szép, de koszonjuk az álltalánosítást

[link]

2012. jan. 30. 11:52
 10/27 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek, csak a lányoknak :) Persze ha gazdag a pasi, akkor ez nem érvényes.
2012. jan. 30. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!