Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarhat tőlem valamit?

Figyelt kérdés
Van egy gyerek a suliba. Év elején akart is velem járni de én meg visszautasítottam mert idegesítő volt na meg nem is tettszett.... meg minden. Azt mikor összejött egy másik lánnyal akkor jöttem rá hogy mégis tettszik. És lehet hogy csak féltékennyé akar tenni mert amikor nincs ott a barátnője mindig engem néz meg ilyenek, meg néha rám mosolyog
2009. máj. 30. 16:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem még Te is tetszel neki.:) Hisz csak úgy nem fogja elfelejteni, hogy járni akart veled.:D De attól még lehethogy tetszik neki az a lány is, akivel jár... nem biztos, hogy azért jár vele, mert féltékennyé akar tenni. Nekem is több srác tetszik egyszerre...:D
2009. máj. 30. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!