Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressem még, vagy ne?
Elhívtam egy csajt múlt héten közös programra.(találkoztunk már többször, az első után ő forszírozta,hogy legyen folytatás.) Igent mondott, de mondta, hogy beszélünk még pontosítás miatt. Ehhez képest nem írt, hogy akkor mikor megyünk, és én se írtam neki. ( Barátaim , ismerőseim szerint nem jól tettem, ebben én nem feltétlenül értek velük egyet.) Most napok óta nem ír, és itt jön az igazi kérdés: szerintetek keressem még én őt, vagy nincs értelme a dolognak? (És ha igen, akkor tegyek úgy mintha a fenti eset már ,,múlt időbe" került volna?)
Köszi előre is az értelmes válaszokat :)
Öhm lehet, hogy nem. Ha a csaj alapból viszahúzódobb akkor egyszerűen szégyenlős ìrni. A válaszaink azonban nem 100%alékosak, hisze nem ismerjük a hölgyet. De próba szerencse, ìrj rá hogy van és várd ki hátha ő tér a tárgyra... :)
Ha meg mégsem, akkor nem érdemelt meg a csaj....
L
tök izé, hogy sokan azt nyomatják a népbe, hogy ne hívd, ne keresd, mert ha tepersz, rád un. hülyeség. sok lány még mindig azt szereti, ha a srác kezdeményez. és ez így is van rendjén. fog kezdeményezni a lány is, hogyha már biztos a saját és a te érzéseidben is. de egy alakulgató dolog elején inkább a fiúé legyen az irányító szerep! ne a csaj kérdezze meg, hogy na, mikor megyünk randizni megint?
szerintem is hívd fel vagy írj neki, remélhetőleg még nem késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!