Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek keressem?
Figyelt kérdés
Jóban vagyok egy csajjal az egyetemről. (Van pasija :S) Többször találkoztunk mostanában, de ugye voltak, meg lesznek is az ünnepek, szal most kb. 2 hete már nem láttam. Csináltam neki ajándékot karácsonyra, és most akarnám odaadni...(pusztán figyelmességből.) mondta is még vasárnap,hogy ezen héten elmegyünk akkor valahova. Viszont az a gondom, hogy általában én keresem őt (face-n, max 1.-szer hetente), ő ritkábban szokott rámírni. Most se ír,hogy akkor hogy legyen a héten a tali. Szerintetek keressem én? Nem akarok ráakaszkodni, meg futni se utána... de a legtöbb csajtól azt hallom, hogy ők azt várják a pasi keresse őket. Ez tényleg így van?
Gondolod, hogy ha a mostani pasija háta mögött hagyja, hogy valaki próbálkozzon nála, akkor a te hátad mögött szerinted nem fog? ;)
2011. dec. 27. 19:32
2/12 anonim válasza:
Ne akarjál túlzottan kétségbeesett lenni a "keresgélésben". A csajok nem szeretik azt a pasit aki mindent megtenne nekik, kivétel nélkül. Egy férfiember nem adhatja fel tekintélyét csupán egy nő szeretetéért.
2011. dec. 27. 19:34
3/12 A kérdező kommentje:
Jogos :D ... De én alapból igyekszem tartani a szavam:P De ugyanakkor meg tényleg nem akarok futni utána, szal ezért nem tom,hogy akkor keressem-e vagy sem.
2011. dec. 27. 19:34
4/12 A kérdező kommentje:
Második: ezért nem ,,foglalkozok" vele minden nap, max 1-szer egy héten (néha annyit se.)
2011. dec. 27. 19:35
5/12 A kérdező kommentje:
Viszont jó érzés lenne átadni az ajándékomat (egyfajta próba volt magam számára, hogy meg tudom-e csinálni...), igazából ezért is szeretnék vele most találkozni... tudom, szentimetális, de akkor is ez az igazság.
2011. dec. 27. 19:36
6/12 anonim válasza:
Légy határozott, és találkozz vele. Csak ne csinálj magadból hülyét, mert a tekintélyvesztés rosszabb a magányosságnál, és azután kívánni fogod a magányt, amit azelőtt utáltál... Vannak keserű dolgok az életben, és vannak egyenesen fájdalmas, kínos dolgok. Ha úgy vetted észre hogy tetszel neki, kezdeményezz egyre több találkozót. Ha már egyszer találkoztatok, már lehet valami...
2011. dec. 27. 19:40
7/12 A kérdező kommentje:
Eddig már ötször találkoztunk XD A pasija a gond igazából... mindig megfordul a fejemben, hogy nem lenne helyes, ha tényleg rányomulnék... de mondom, most az a kérdés, hogyha nemír, akkor írjak neki én? Mert én afelé hajlok,hogy nem...
2011. dec. 27. 19:42
8/12 anonim válasza:
Lány vagyok hasonló szituációban. Én nem fogok ráírni a srácra, azt várom, hogy ő írjon.
Szerintem írj rá, ha eddig hajlandó volt találkozni, és meg is van beszélve, akkor nincs abba semmi ciki, vagy nyomulás. Találkozzatok mindenképpen! :)
2011. dec. 27. 20:19
9/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: oké, értem. Viszont akkor annyit mondj meg: szerinted ha nem akarna találkozni, akkor azt megmondaná, vagy úgy próbálná elsumákolni a dolgot, hogy nem is ír?
2011. dec. 27. 20:25
10/12 anonim válasza:
Megmondaná. Ha el akarná sumákolni azzal, hogy nem ír, akkor meg úgyis te írsz neki, szóval az nem fog bejönni. És akkor ha írtál, arra meg (vagy) azt mondja, hogy igen, persze, találkozzatok (vagy, azt, hogy ne találkozzatok, de ez nem fog előfordulni:)) ... Legalábbis szerintem.
Bocsi, ha későn válaszoltam, lehet, hogy már nem is aktuális a kérdésed.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!