Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek keressem?
Jóban vagyok egy csajjal az egyetemről. (Van pasija :S) Többször találkoztunk mostanában, de ugye voltak, meg lesznek is az ünnepek, szal most kb. 2 hete már nem láttam. Csináltam neki ajándékot karácsonyra, és most akarnám odaadni...(pusztán figyelmességből.) mondta is még vasárnap,hogy ezen héten elmegyünk akkor valahova. Viszont az a gondom, hogy általában én keresem őt (face-n, max 1.-szer hetente), ő ritkábban szokott rámírni. Most se ír,hogy akkor hogy legyen a héten a tali. Szerintetek keressem én? Nem akarok ráakaszkodni, meg futni se utána... de a legtöbb csajtól azt hallom, hogy ők azt várják a pasi keresse őket. Ez tényleg így van?
Normális válaszokat kérek... előre is köszi! :)
Köszi, a választ... sajnos még mindig aktuális. Viszont úgy döntöttem, hogy nem fogok neki írni, ha ő sem ír ezen a héten. Most (mikor ezen sorokat) is fenn van face-n, de mégse ír, hogy akkor látjuk-e egymást a héten. Én pedig azért nem fogok neki írni, mert nem csinálok magamból hülyét, aki rohan utána... ráadásul most kiderül az is, mennyire szavatartó. Én betartottam az ígéretemet, és nem kevés munkával csináltam neki ajándékot... tudja, hogy szeretném neki átadni, de mégse jelentkezik (pedig megígérte.)... szóval én nem fogok teperni. Én már megtettem az első lépést... most az ú térfelén van a labda.
De köszönöm a választ, és a biztatást is, jólesett :)
Csak tuti az lesz, hogy majd egyszer megkeres, vagy akárhogy beszéltek, és te leszel kihozva a dologból hülyén. Mi, lányok mindent megoldunk úgy, hogy mi jöjjünk ki jól.
Nehéz eset, mindenesetre megértem, hogy nem csinálsz magadból hülyét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!