Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressem vagy nem?
Találkozgatok most egy csajjal,akivel régebbről ismerjük egymást, de van pasija. Egyenlőre nem tudom, mit akar(hat), az első tali után ő forszírozta, hogy találkozzunk még(azóta még kétszer találkoztunk, mindig úgy,hogy én mondtam neki, hogy megyek ide-oda, és ha akar,jöhet.) A kérdés az, hogy keressem most én őt, vagy várjam meg,amíg ő keres engem? Normális válaszokat kérek.
Előre is köszi :)
Hát ha van pasija, akkor 2 lehetőség:
1. Megvárod amíg ő keres, de akkor is megbeszéled vele, hogy ha komoly kapcsolatot szeretne, akkor a pasiját hagyja ott.
2. Te keresed meg őt, de akkor is ugyan ez a szitu.
Ne csessz szét egy párkapcsolatot.
Ha őt megcsalja, lehet, hogy később veled is ezt teszi. És képzel magad a pasija helyében. Én sem szeretném, ha a barátnőm megcsalna. első dolgom lenne megkeresni és levadászni mind a kettőt. Te is pasiból vagy legyen benned annyi tisztelet a férfitársad iránt, hogy nem ugrod meg a nőjét amíg vele van
Igazad van :) Egyenlőre megpróbálom fenntartani a jelenlegi helyzetet.
Köszönöm a tanácsokat !:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!