Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem volt barátnőm miért? F/17
Figyelt kérdés
Nem tudom mi lehet a baj.
normálisan (jól) nézek ki. pozitív ember vagyok és nem vagyok csóró, és még soha sem volt barátnőm. Mi az a + ami kell az emberbe ?
2012. jan. 29. 21:23
12/24 anonim válasza:
gazdag van és mégis szerencsétlen...
én csóró és mégis volt már sok barátnőm
van igazság! :P
13/24 anonim válasza:
én is csóró vagyok és 1 csajom se volt nem merek nyitni feléjük :S
14/24 A kérdező kommentje:
Igazából én is így vagyok vele, hogy ráérek, csak látom mikor csontváz mulya osztálytársaimnak is tök jó csajai vannak akkor azt nem értem.
2012. jan. 29. 21:45
16/24 anonim válasza:
Pedig tapasztalatból mondom, hogy nem számít a pénz.
Nekem volt már multimilliomos szülők pici lánya is a barátnőm, ő ragaszkodott hozzám, a szülők szerettek, mégis én dobtam, mert butának tartottam a lányt. A csajnak kocsit, lakást vettek, mindene megvolt, mégsem volt kedvem vele maradni, mert szellemileg nem elégített ki.
A csóró lányoknál viszont észrevettem, hogy jobban számít a pénz. Gondolom akinek nincs, az a párjától várja... De megfelelő fellépéssel ők is megkaphatók.
17/24 anonim válasza:
Ne légy beképzelt,s ne várj a csodára,neked kell lépned,szerintem nem a csajnak:D Legyen akkor pl önbizalmad,s ne azt mond magadra,h jól nézelki meg hasonloak,ezzel csak felmagaztalod magad,mert akkor mégis van valami ha nemvolt,lépnedkell,sok sikert.L/14
18/24 A kérdező kommentje:
Szia, köszi rendesek vagytok, azért is írtam, hogy pont az hiányzik belőlem, hogy bármi önbizalmam is legyen, ezt azért írtam, hogy nem hinném, hogy az lehet a gond.
2012. jan. 29. 22:13
19/24 anonim válasza:
De akkor legyen önbizalmad.és ne egyböl zuditsd a csajra,h pl bejön.barátkozz csak elöször, csak olyannal aki igazán szimpi:) sok sikert.szoritok:D L/14
20/24 anonim válasza:
Mert csak te gondolod, h normálisan (jól) nézel ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!