Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Joggal aggódom egy harmadik miatt?
Barátnőm facebook-on beszélget egy gyerekkel, de ugy hogy mindig a fiú ír rá.Mivel mostanában nem vagyok fennt túl sokat fb-n(sokszor nem egy időben vagyunk fennt), és mobilról nemtudom felhívni, pénz hiányában.És csak hétvégén tudunk találkozni.Így lassan azt veszem észre, hogy vele többet beszél facebook-on , mint velem(magyarul hétközben többet kommunikél vele).És ez nekem naygon szar érzés, de nem az én hibám.Attól félek, hogy a végén annyira meg lesz a közös összhang, hogy találkozni is fognak.Látom rajta, hogy nagyon hiányzok neki, meg minden(amikor hétvégén ujra látjuk egymást).Nagyon szeretem, és nem akarom, hogy ilyen okok miatt(mmint hogyx egy másik fiuval ,aki nyomul rá)egy harmadik fiúval lépjen félre)
17/f
4 hónapos kapcsolat
Az hogy keveset beszéltek nem jelent semmit vannak olyan emberek akik csak hétvégén vannak együtt. Most hogy mondod hogy szereted nem sokat jelent az a fő mit nyújtasz neki.
Személyes eset négy év után ez a szitú állt fent nekem is és most boldogok már több mint 7 éve nem voltam jó ennyi . Még csak 17 vagy de vannak ilyen esetek van akik át élik és vannak akik nem. Most le a.... de lehet a másik sráccal tényleg jobban érzi magát az hogy általános dologról beszélnek arra utal hogy nem mernek közeledni vmi miatt.... Egyébként bizalom már megbukott !!
lánynak illik? hol élsz te?:D
a fiúnak illik ugyanúgy,m int az udvarlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!