Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért van az, hogy nem találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az, hogy nem találok egy fiút se?

Figyelt kérdés
Nem értem mi lehet ennek az oka, én vagyok ennyire szerencse csomag ?!A kinézetemet nagyon sokan dicsérik(lehet ,hogy ez most beképzeltnek hangzott de nem vagyok egoista,sőt kevés az önbizalmam)Az összes barátnőmnek van pasija.Szoktunk járkálni ide-oda de én nem szoktam szórakozó helyen ismerkedni.Lehet az a baj ,hogy én megválogatom ,hogy kivel legyen kapcsolatom és ,hogy nem járok hetente más fiúkkal??!!Egyszerűen nem értem :/
2012. jan. 29. 14:59
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Már meg se merem kérdezni, hogy merre laksz...:)
2012. febr. 11. 19:14
 32/44 A kérdező kommentje:
Persze hogy kaptok képet :D
2012. febr. 11. 19:41
 33/44 A kérdező kommentje:
Pécsen lakok
2012. febr. 11. 19:42
 34/44 anonim ***** válasza:
Akkor jó messze...
2012. febr. 11. 20:16
 35/44 Slukk ***** válasza:
Hát Pécs az biza messze van.De küldenél egy képet magadról?Kíváncsi vagyok rád :)
2012. febr. 11. 20:21
 36/44 anonim ***** válasza:

hmm én is Pécsen lakom.. én is kaphatok képet :)

amúgy meg nem értem a kérdésed... miért van az hogy nem találsz fiút? azt hogy találj fiút hogy tudnánk befolyásolni .. mármint például az iskoládban biztos van legalább egy normális srác..

2012. febr. 11. 22:29
 37/44 A kérdező kommentje:
Áh abba az iskolába egy normallis sincs hidd el :D
2012. febr. 11. 23:08
 38/44 anonim válasza:
Nem azért mondom de én nem küldözgetnék magamról képeket tök ismeretlen (kanos) pasiknak... Ennél akkor már sokkal jobb ha egy szórakozóhelyen ismerkedsz, azt meg egy kis emberismerettel 5 perc alatt el lehet dönteni, hogy normális -e az illető vagy sem.
2012. febr. 12. 00:10
 39/44 A kérdező kommentje:
Miből gondolod hogy kanosak lehet hogy egyszerűen csak kiváncsiak és ha kanossak az ő problémájuk ,vagy tévedek?!!?
2012. febr. 12. 00:29
 40/44 anonim ***** válasza:

én jelen esetben épp nem vagyok kanos de amúgy meg nem mindegy hogy azok vagyunk-e vagy nem? neki nem lesz baja belőle és az hogy küld egy képet akár magáról vagy ki tudja kiről mert bárki másról is küldheti.. hát akkor mi van? semmi... szóval kérek képet mert kiváncsi vagyok hogy miért mondod magadról hogy szép vagy.. és megakarom cáfolni ezt a gondolatodat :P

(Meg ha már pécsi vagy te is úgy még érdekesebb :D )

2012. febr. 12. 01:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!