Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan butus a párom bizonyos témákban, mit tegyek?
30 évesek vagyunk, én a férfi, ő a nő..
Az előbb megkérdeztem tőle, hogy mi az a banánköztársaság, erre rávágta,hogy egy ország (mármint konkrét:)
Aztán mértékegységekhez is teljesen süket.. pl. 1 kg hány g, egy mázsa hány dkg?.., egyenes-fordított arányosság szintén..(3 majom 1 óra alatt 15 banánt eszik meg,akkor 2 majom 10 banánt hány óra alatt...? stb)
Úgy gondolom, ilyen dolgok az általános tájékozottsághoz manapság nagyon hozzátartoznak (főleg, 3x évesen).
Hogy tanítja meg így a majd gyerekünket? A legbosszantóbb az,hogy elmagyaráztam már ezeket türelmesen, de nem lett foganatja :( Mit tudok még tenni? Vagy ezek nem nagy problémák, csak én fújom fel?
Több dolgot is tehetsz:
1) A fentiek helyett inkább olyan dolgokat kérdezel tőle, amikre biztosan tud válaszolni (pl: mi történt Magdi anyussal a Barátok köztben, hogy írták ki a sorozatból, stb)
2) Otthagyod - ez is egy opció, ha ugyanis úgy érzed, hogy szellemileg nem ér fel hozzád szíved választottja, akkor hosszabb ideig nem fog működni a kapcsolat. Ugyanis automatikusan le fogod nézni, nem leszel képes egyenrangúként kezelni őt (ha ez a kérdés felvetődött benned, erős a gyanúm, hogy ez már esetleg így is van)...
3) Legközelebb karácsonyra nem parfümöt és ruhát vásárolsz neki ajándékba, hanem pár ismeretterjesztő DVD-t és könyveket :)
4) Lesz**od az egészet, és inkább örülsz annak, amihez meg nagyon jól ért (pl főzés, szex, stb). Ha nincs ilyen, akkor lásd a második pontot... :))
20:29: Én inkább azt kérdezném emg tőle, hogy ha egy autóversenyen leelőzi az utolsót, hanyadik lesz...
És figyelném, csodálnám ahogy mozognak a kicsi agytekervényei majd belöki, hogy utolsó előtti. Összepisálnám magam. xDDD
A diplomásnak meg üzenem, tartsa titokban, hogy hol végzett mert szégyent hoz az iskolájára és a tanáraira... A diplomát pedig önéletrajzban inkább mellőzze.
21F
Elég furcsa vagy, és ti is válaszolók többsége...sosem voltam jó matekból, ezeket a feladatokat sem tudnám/tudom megoldani, viszont 2 óra alatt festek neked olyan képet (akár portrét, akár tájképet), hogy megszólal, vagy varrok egy kisestélyit egy este alatt, történelemben )főleg művészettöribe) és irodalomban is nagyon jó vagyok, mindenféle szerénytelenség nélkül (és nincs diplomám). Lehet, hogy ő ebben rossz, mint én, de másban viszont kiemelkedő. Ha szerinted ettől valaki hülye, csak sajnálni tudlak...
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!