Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 honapja vagyok a párommal, akit imádok, viszont o ketszer is megcsalt es egyszer egy csajnal aludt. Allitolag megbanta. Imadom ot. Ti megtudnatok bocsajtani illetve bocsajtottatok meg ijesmit?
Figyelt kérdés
es mi lett a vege? nagyon osszetortem2012. jan. 28. 19:53
11/15 anonim válasza:
Mondjuk úgy élj, hogy legyen tartásod!
12/15 anonim válasza:
5 hónap alatt 2 megcsalás, egy együtt alvás (amit nyugodtan vehetünk megcsalásnak, csak gondolom itt ki tudta magyarázni magát) elég sz*r statisztika, nem gondolod? Ha neked megéri, ha hülyére vesznek, folytasd a kapcsolatot. Én biztos nem sanyargatnám magam, kidobnám a francba...
13/15 anonim válasza:
Áruljátok már el, mit csinál egy ilyen Férfi?
Mit tud? Hogy néz ki?
Az ilyeneknek nem is egy jut, hanem több és akit nem becsülnek meg, rohannak utánuk.
14/15 anonim válasza:
tőlem visszakapná ezt a megcsalást,hagy érezze ő is milyen szar érzés!
15/15 anonim válasza:
Egy újabb lüke csaj, aki imádja, ha hülyének nézik. Csak gratulálni tudok neked is, mint a többinek, aki "nem tud nélküle élni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!