Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít valamit a szegénység?
Eléggé szegény lány vagyok. Ez gyakran feszélyez a fiúkkal való ismerkedés során. Ezen kívül semmilyen problémám nincs magammal. Figyelek arra, hogy ne legyek lepukkant, igyekszem divtosan öltözni. Dolgozom is, de a suli mellett nem érek rá teljes munkaidőben.
Nem is magától az ismerkedéstől félek, hanem attól, hogy később kiderül-komoly kapcsolat esetén-hogy mennyire nincsen semmim. Gyakorlatilag semmim sincs, ami egy mai átlagos fiatalnak természetes. Riasztja a fúkat, férfiakat a szegénység?
előre is köszi a válaszokat
Nem szamit a szegenyseg, el is mondom en, hogy jartam.
Egyedul neveltem a lanyom, persze az "apu" nem fizet mai napi sem (12 eves a lanyom) mondanom sem kell nem konnyu egyedul nevelni gyereket, en is szegeny voltam. Megismertem a mostani parom (o nem szegeny :)) es minden gond nelkul egyutt vagyunk 4 eve! A lanyomat is szereti ami nekem a legfontosabb. Igy, hogy ketten keresunk mar en sem vagyok "szegeny" sot gazdagodtam egy igazi szerelemmel is! :))
Sok sikert!
en is bevallom h szegenyebb reteghez tartozom es fiu vagyok, de mindig annyit rakok felre magamnak ha kell menni valahova akkor legyen amihez nyuljak. Soha nem hatraltam meg a gazdagok elott sem sot nem is voltam irigy h ok most milyen gazdagok s ilyen olyan kocsikkal jarnak mert tudtam h azert a szulok dolgoztak es nem ok mint en. Nekem is van egy kocsim de nem vaganykodok vele mert sokszor nincs benzinre penzem csak akkor jarok vele amikor szuksegem van ra. Volt gazdag baratnom is akivel soha nem ertettunk egyet mert mindig ide oda akart jarni nekem meg dolgozni kellett igy nem tartottuk a kapcsolatot fent de akik a kozep es also kategoriabol tartoznak azok mindig megertettek mindig jo szerelmesek voltunk soha nagyra vagyok nem voltunk s megertettuk egymast es ezek a dolgok tartottak szerintem ossze
24 fiu
Engem biztos nem zavarna!!
En egy emberbe szeretek bele,nem a penzebe.
Ha okos,kedves,intelligens vagy hidd senkit nem erdekel hogy szegeny vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!