Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldog "nagyon" szegénység, vagy boldogtalan családi élet?
Sziasztok!
Teljesen tanácstalan vagyok, és döntenem kell. Vagy választom a kilátástalan de boldog kapcsolatot "tele milliós hitelekkel", vagy visszamegyek az exemhez aki megteremtett a családnak mindent? Szerintetek?
A hitelek rád is hárulhatnak később gondolkodj el ezen.
Mellesleg a mindent megteremtő exeddel is lehetsz boldog kapcsolatban.^^
Személyiségtől függ. Mennyire akarsz "egyöntetű", következetes, őszinte ember lenni, hiteles személyiség, ha ez jelent Neked valamit - olyan, aki nyugodt lélekkel néz a tükörbe - vagy beéred a mondvacsinált magyarázatokkal, kerülőutakkal, önáltatással...
Én csóróként otthagytam a milliókat örökölt exemet és a kihűlt(nek látszó) kapcsolatunkat a jelenlegi, szintén csóró, ám szenvedélyes-romatikus kedvesemért, aki ex-szel ellentétben minden percben kimutatja, hogy imád. Persze, hogy félek, hogy mi lesz később, albérletekben nyomorgás, vita a csekkek miatt, stb., amik megmérgezhetik a jelenlegi idillt - de mivel szerelemmel már nem szerettem az exet, és sajnos meg is csaltam a jelenlegi kedvesemmel, úgy éreztem, az ő pénze engem - egyszerűen - nem illet, akármilyen szívesen juttatna nekem belőle, ha mellette maradok. Az egyszerűen nekem NEM JÁR, tekintet nélkül a nem rózsás anyagi helyzetemre.
Ha csak a pénz miatt mennél vissza, akkor semmi értelme.
Én azzal lennék, akit szeretek, és szexuálisan kívánok.
Ha ez a csóró srác, akkor vele.
Most is szegényen élünk, szoktunk is ingerültek lenni a pénztelenség miatt,
de mindig arra gondolok, hogy ez még lehet jobb is.
Viszont ha már kihűlt a kapcsolat a gazdag exszel,
az sosem lesz újra szerelem, főleg nem szenvedély.
A csóró mellett meg még lehettek gazdagok is egyszer, ki tudja?
Most szegény vagyok, de szeretnek és viszont szeretek, és esténként jókat szeretkezünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!