Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasik miért bírják jobban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért bírják jobban a nagyszájú lányokat?

Figyelt kérdés
Az addig rendben van, hogy könnyebben lehet velük társalogni, hiszen folyton dumálnak, de egy idő után idegesítőek, legalábbis számomra. Eddig 3 pasi utasított vissza és volt, hogy azért mert csendes vagyok. Az igaz, hogy egy csendes, visszahúzódóbb lány vagyok, de azért nem egy apácát kell elképzelni. Én nem is értem se néma nem vagyok se az öltözködésem se stílusom nem különbözik ezektől a lányokétól. Nem is konkrétan a folyton csacsogó, cserfes lányokra gondolok, hanem a nagydumás már-már "bunkó" úgymond bevállalós lányokra. Ők mindenkit taperolhatnak, fogdoshatnak, őket is fogdossák stb. De ha pl. én (volt ilyen) véletlen hozzáérek egy jobb pasihoz majdnem lenyakaz... Volt egy pasi, akivel már mindenféle témát megpróbáltam semmi mást nem reagát csak idézem: "ja; de dúrva; az dúrva; az igen; tényleg?!; igen; nem;..." Ja meg az a másik, hogy ebben a társaságban, hallgatnom kellett hogyan flörtöl 2 pasi, 3 lánnyal miközben én mintha ott sem lennék. Pedig semmivel sem voltak jobbak nálam, sőt az egyik nagyon kis igénytelen lány volt. Komolyan megalázónak éreztem hogy sem emberszámba nem vettek, pláne nem nőnek.:/
2012. jan. 27. 20:07
1 2 3
 11/23 Gergo_30F ***** válasza:

van véleménye, és azt vállalja is. nyitott, egyszerűbb megismerni (nem feltétlen kiismerni!), hamar kiderül, hogy egy hullámhosszon tudunk-e lenni. ad visszajelzést az én viselkedésemről, a rólam alkotott véleményéről, tudom, hogy hányadán állok vele, nem pótolja a kommunikációt kombinálással.

az én olvasatomban ez a kérdés inkább a közvetlen ill a visszahúzódó lányokról szól: te fiúban melyiket részesítenéd előnyben?

2012. jan. 27. 20:35
 12/23 anonim ***** válasza:
előző vagyok: camps off. amellett hogy bőbeszéd vagyok hidd el felfogom "kiabálás" nélkül is. akkor két lehetőség van: 1: halálra untattad a pasit mert általában a kis mimózákkal előfordul hogy nem tartják fent egy pasi érdeklődését 2: max a srác volt suttyó, de egy suttyót is lehet érdekes témákkal beszéltetni..
2012. jan. 27. 20:36
 13/23 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen mindegy , hogy mit írtál azaz hogy igaz e az egész vagy félreértesz dolgokat.

Szerintem el kéne gondolkodni, hogy nem e vagy kicsit túl oda magaddal.....nem e képzeled magad sokkal jobbnak értelmesebbnek a többi ember közül...mert ahogy írtad!

mindenhol mindenki ilyen volt neked az egfész életedben...szóval kb 500 emberből mind az 500 ilyen és csak te vagy éppeszű??

2012. jan. 27. 20:40
 14/23 Gergo_30F ***** válasza:

"úgyse kellek senkinek, mert ..., de csendes lányt keresek":

[link]

2012. jan. 27. 20:40
 15/23 Gergo_30F ***** válasza:
#13: nem feltétlenül, lehet csak tele van a nem létező töke pillanatnyilag :)
2012. jan. 27. 20:42
 16/23 anonim ***** válasza:
tapasztalataim (nem sok) szerint az általad leírt paraszt, nagyszájú lányok csak flörtre és szexre kellenek a pasiknak. én élethelyzettől, társaságtól, hangulattól függően vagyok visszahúzódó és félénk, vagy határozott, nevetgélő, poénkodó és "cserfes", tehát elég kettős a dolog. de szerintem minden emberi kapcsolat alapja a tisztelet, és akit az ember tisztel, azzal természetes, hogy nem bunkóskodik feleslegesen.
2012. jan. 27. 21:07
 17/23 anonim válasza:
Én szerintem amennyit én beszéltem elég volt.És jó is volt minden, egy darabig. De utána a pasi hozámvágta, hogy csendes vagyok mert nem mondok semmit nem tud velem beszélni. Rájöttem ha valakinek nincs mit mondani akkor keressünk inkább mást minthogy kínlódjunk. Most viszont beszélek egy másik fiúval egyenlőre nagyon megértjük egymást meg minden. És vele sokkal jobban el tudok beszélgetni. Lehet te is rossz helyen keresed azt aki azt is meg tudná becsülni ha nem is mondanál semmit. Lehet ez a válasz most neked nem ér sokat és nem is nagyon érdekel az én tapasztalatom de azért jó volt elmondani. Hátha valamivel tudtam segíteni.-----------------.
2012. jan. 27. 21:34
 18/23 anonim ***** válasza:
Mivel csak a legjobb pasikat veszed férfiszámba, ezért tűnik neked így.
2012. jan. 28. 03:47
 19/23 anonim ***** válasza:
Hát, én úgymond nagyszájúnak tartom magam, de van párom, és senkire se nyomulok ilyenkor .. :D Szeretek beszélgetni, de hagyok másokat is szóhoz jutni.. Közvetlen vagyok, akárkivel megtalálom a közös témát.. sokan ugyan mintha félreértelmeznék néha, de ezt meg jól kezelem.. A páromnak tetszik, hogy ilyen vagyok, nem zavarja. A csendes lányokkal/fiúkkal meg én se tudok mit kezdeni.. Próbálok ilyenekkel is beszélgetni, kérdezni tőlük, hátha megjön a kedvük a beszélgetéshez, de nem nagyon szokott bejönni.
2012. jan. 28. 12:14
 20/23 A kérdező kommentje:
Velem nem az a gond, hogy nem beszélgetek. lehet félreérthető voltam, na mindegy...:/
2012. jan. 28. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!