Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szakítsak vagy ne?

Figyelt kérdés
Tanács(ok)ra lenne szükségem.Össze vagyok zavarodva,és nem tudom mi lenne a helyes megoldás.Van egy 10hónapos kapcsolatom.Én szeretem ha szeretnek,és törődnek velem,de a páromnak néha ez túl sok volt,a legutóbbi "szakításkor" is neki volt sok.Aztán mivel szerelmesek vagyunk,úgy döntöttünk megpróbáljuk még egyszer..igaz még csak egy hét telt el,de én akkor is úgy érzem,hogy semmivel sem tud majd többet adni,mert ő ilyen,és nem fog változtatni..nem érzem rajta.Teljesen tanácstalan vagyok,mert szeretem,de szeretetre is vágyom...
2009. máj. 29. 14:19
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem lehetne ezt megbeszélni vele?

Hiszen ha szeretitek egymást...

De ha nem megy, keress egy olyat, aki megadja neked azt, amire vágysz...

2009. máj. 29. 14:21
 2/10 A kérdező kommentje:
A megbeszélés után annyit mondott,hogy Ő nem tud megváltozni.Senki nem kérte ezt,csak kicsit alkalmazkodni,elvégre szeret.Vagy sokat kértem?
2009. máj. 29. 14:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, ez nem lenne nagy "változás" vagy alkalmazkodás, akkor végülis szerinted nem szeret, vagy nem szeret eléggé. Ezek után nekem már nem lenne kérdésem a helyedben.
2009. máj. 29. 14:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Miben érzed úgy, hogy nem adja meg a szeretet? Mert azért nem mindegy ez sem. Van, amin könnyebb változtatni, van, amihez meg sok idő kell. Ha úgy érzed, hogy te így őt nem tudod elfogadni, nem ő az igazi neked, mert arra kár alapozni, hogy megváltozik. Nem fog kivéve ha ő maga meg akar.
2009. máj. 29. 14:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom.

Az én párom sem szeret bújni, meg kedves szavakat suttogni a fülembe, de én ezt elfogadom, mert tudom, hogy szeret, értünk él, és dolgozik, és soha nem csalna meg.

2009. máj. 29. 14:39
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha szeretitek egymást, akkor tarts ki mellette, és próbálj megbarátkozni azzal, hogy ő másképp fejezi ki a szerelmét. Gondold át hogy milyen tulajdonságaiért is szereted, és ha ezek ellenére a szakítás gondolata még nem múlt el, akkor tényleg ne maradjatok együtt. Egyébként én is többször beszéltem a párommal az igényeimről, hogy mennyire szeretném ha pl. bókolna, de egyszerűen nem jön ki a száján. De tudom hogy szeret, és hogy tetszem neki. Kimutatja azzal, hogy állandóan hozzám bújik, hogy mindent megtesz értem.

26/L

2009. máj. 29. 14:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem kérsz sokat, de vannak ilyen tipusú emberek, akik képtelenek kimutatni az érzelmeiket. Az ilyen embereket, ha nyaggatják ezzel akkor se tud változni, inkább "menekül", bármennyire is szeret. Én is ilyen vagyok, szeretem a férjemet, de nagyon ritkán van az, hogy odabújok hozzá, kap egy puszit, megfogom a kezét az utcán stb. Eleinte ő is rossz néven vette ezt, de rájött, hogy én ilyen vagyok, nem tudok változni. Szükségem van magányra és szabadságra (időnként kérem, hogy menjen el pár napra a haverjaival, olyankor anyukám meg a gyerekre vigyáz), mert annyira vágyom a magányra. Nem egyszerű együtt élni egy ilyen emberrel, de én állítom, hogy sokszor őszintébb, igazabb érzelmek vannak az ilyenekben mint akik mondják, és kimuatatják az érzelmeiket. Ha mi egyszer megszeretünk valakit, azt tényleg őszintén szeretjük minden hibájával.
2009. máj. 29. 15:02
 8/10 anonim válasza:
háát ez a csaj nem biztos hogy annyira szeret téged.sőt:(
2009. máj. 29. 15:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Gondolkodj el azon hogy ha nem változik meg is tudod e így szeretni?Mert nem tud vagy nem is akar megváltozni.Ha nem kapsz szeretetet,már pedig arra szüksége van az embernek főleg ha egy kicsit érzelmesebb tipus is vagy.Egyértelmű hogy bármennyire szeretitek is egymást sajnos nem illetek össze mert más az igényetek.Inkább most szakítsatok,mert szerintem csak az időt húzzátok,sokáig te se fogod bírni ezt a szeretethiányt.Nekem ez a véleményem de lehet hogy tévedek.
2009. máj. 29. 17:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. máj. 29. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!