Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek egy 13 éves fiúval? 15L
Nehéz felfogni, hogy 16 de inkább 17 év alatt az embereknek nincsen elég tapasztalatuk se lelki felkészültségük egy komoly kapcsolatra...
Szerintem menjél barbizni, majd 2 év múlva keress valakit
Na jó, nem kamuzok tovább.
Ez a 15 éves lány egy ismerősöm (én már jócskán elmúltam 20) és ennek a kislánynak van 13 éves pasija.
Arra voltam kíváncsi, hogy más is ugyanúgy ellenzi-e az ilyesmit, mint én. Úgy tűnik, igen.
Nagy valószínűséggel már le is feküdtek egymással és undorító, hogy egyiknek az anyja sem mond erre az egészre semmit (a szülők ismerik egymást), hiszen ráadásul a lányka bűncselekményt követ el. Ő azt hazudja, hogy még szűz, na de higyjátek el, nem az a fajta. 12 éves kora óta VASTAGON sminkeli magát, 13 éves kora óta bagózik és pasizik, tipikus tinipcsa.
Na, ti mit gondoltok? Az egészben tényleg az a legszomorúbb, hogy a szülők nem csinálnak semmit. Ha az én 13 éves fiamat moleszterálná egy 15 éves lány, úgy elhajtanám a csajt, mint annak a rendje.
wikipedia szerint ez megrontás
bár én mégis csak azt tudom mondani, hogy mázlista a srác...
elvégre mindketten gyerekek, az a 2 év annyira nem vészes(max ebben a korban). Másik szempont: 1 évvel idősebbek lennének, 16/14 akk már persze nem mondana rájuk senki semmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!