Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ideig ment, aztán megtorpant a kapcsolat. Mit tehetek?
Már egy kérdést feltettem itt, de azóta kicsit változott a helyzet. Röviden a történet: én egy majd' 18 éves srác vagyok, a lány akibe belezúgtam most lesz 16. Még csak két hónapja ismerem, de már hetek óta érzem a pillangókat a gyomromban... Igazából MSNen szoktunk csak beszélgetni, webcamozni. Láthatólag kölcsönös volt a dolog, így megbeszéltünk egy találkát. Vittem neki ajándékot, ő is hozott nekem, mesés randi volt, csókolóztunk is, hülyéskedtünk is, jobbat elképzelni nem tudtam volna. De azt nem tudtam megmondani, hogy lesz-é a barátnőm. Nagyjából arra fogta, hogy fél. (voltak már rossz kapcsolatai) Tegnap pedig mondta, hogy most ő nem akar senkitől semmi komolyat (ez nonszensz, mikor megismerkedtem vele, a blogján még pont azt olvastam, hogy hűdejó lenne egy hosszútávú kapcsolat...), mert tanulnia is kellene, meg a lovaival is foglalkozni, blabla. Nem akar tehát járni velem, de azért találkozgathatunk (és csinálhatjuk azt mint a múltkor). Hogy van ez kérem? :D
Lehet csak túlreagálom a dolgot, de nem szeretném hogy a végén oda jussunk hogy sok-sok hónap után még mindig csak itt tartsunk, aztán kinyögje hogy szerinte ebből egyáltalán nem lesz semmi, soha. (eddig direkt hangsúlyozta, hogy nem akar elutasítani sem...) Mert igen, nekem meg ilyen rossz tapasztalataim vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!