Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ennyi magányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi magányos pasi/férfi?

Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 13:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

a kérdés lehetne akár az is hogy, Miért van ennyi magányos csaj/nő? ez a szám valahol megoszlik egyenlően.

Egyébként pasik azért magányosak mert elkúrják a kapcsolataikat, ki így, ki úgy a végeredmény ugyanaz.

A nőnemű egyének meg túlságosan is rámennek a vérszívásra és az agyadra, így dobják őket, vagy ők dobbantanak.

22/F

2012. jan. 25. 13:35
 12/18 anonim ***** válasza:
65%
Mert a lányoknak hatalmas igényeik vannak külsőre, és aki nem néz ki elég jól, azzal sose fognak összejönni.
2012. jan. 25. 13:48
 13/18 anonim ***** válasza:

Munka, stressz, média.

Nézzetek be a töménytelen sok társkereső egyikére: hihetetlenül sok nő várja on-line a megváltást, a maga után elmosogató Brad Pittet. És ezt kb. így ki is írják. Én két, egymást alig ismerő kolléganőmet is láttam nemrég egyazon társkeresőn, aktívak voltak (kb. 25 kolléganőm van, és ritkán lógok ezeken a site-okon).

Szóval 1. Tényleg sok a társat kereső nő, 2. Nincs idejük ismerkedni, társaságba járni 3. Közülük sokan úgy hiszik, hogy a filmekben, reklámokban megjelenő férfiak valahol ott bújkálnak a monitorukban.

2012. jan. 25. 14:01
 14/18 anonim ***** válasza:

14:01 vagyok. Közben rájöttem az igazi megoldásra.

A nők valójában KÚRÓGÉPEKET akarnak!! Ebből meg kevés van, meg dobják is őket!

2012. jan. 25. 14:06
 15/18 anonim ***** válasza:

Aki évekig magányos, egyedülálló, az vagy nem akarja, vagy nem tesz érte, hogy legyen valakije,vagy olyan személyisége van, ami taszítja a csajokat.

Most épp én is egyedül vagyok,és azért nincs, mert nem teszek érte.Ha el megyek munkán kívül máshova is, akkor majd lesz,de nem rinyálok itt, hogy jaj de fáj,és nem is fogok.Ha majd 1-2 éve nem lesz senkim, akkor gondolkodhatok, hogy bennem van a hiba,de eddíg nem volt ilyen.

2012. jan. 25. 14:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Mert sokszor van az, hogy egyszerre sok férfinek tetszik egy lány, a lánynak viszont csak 1 fiú. A többi férfinek pedig az a lány tetszik, nem más, ezért magányos marad
2012. jan. 25. 15:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos nincs elég bátorságom és kitartásom, hogy változtassak rajta, ezért.
2012. jan. 25. 17:10
 18/18 anonim ***** válasza:
EZ ilyen formán nem igaz.AZÉRT VAN ANNYI SOK MAGÁNYOS PASI MERT SOKKAL TÖBB MAGÁNYOS NŐ VAN.Ergo ha nők nem magányosak a férfiak se lesznek azok.
2012. febr. 11. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!