Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem akarom, hogy verekedés legyen a vége
16 éves lány vagyok. A barátommal már hrom hónapja járunk lassacskán.
Van egy nagyon jó fiú haverom, aki régebben a legjobb barátom volt, sokmindent tudunk a másikról. Na most ez a haverom kinyilvánította előttem a véleményét a barátomról(elég "érdekes módon"). Én meg elmondtam a barátomnak, hogy ez a fiúhaverom nem nagyon szimpatizál vele.(igen, úgy tűnik pletyis vagyok, de ha nem mondom el neki és kiderült volna akkor meg az lett volna a baj). Most ott tartunk, hogy beszélni akar a barátom a gyerekkel, és attól félek, hogy ha nem leszek ott, verekedés is lesz. A haverom nem tudja, hogy elmondtam ezt a barátomnak, de nem tudtam, hogy mi lett volna a helyes döntés....Ígyis-úgyis vesztettem volna valamit, és most előre rettegek a holnaptól, hogy vagy a haveromat veszítem el, vagy a pasimat....mit csináljak?:(
Nézd, ha a barátod az erejével akar imponálni az
intelligenciája helyett, akkor már rég rossz....
Mi ez a fogom a kezét, akkor nem fogja. Nőjjön fel.
Ha így folytatja, hogy bármi felidegesíti, akkor
bizony 18 éves kora után elbúcsúzhatsz a sráctól,
mert a sitten fog kikötni simán..
Agresszió nem megoldás. Te is feldühítheted, aztán
meg te kapsz.. Főleg ha kiderül, hogy pletyis vagy.
Egy egész osztállyal, sulival nem fog szembeszállni.
Főleg mivel ugye a rossz pletyka hamarabb terjed..
Lehet hogy egy kicsit zavarosan írtam, de:
A barátom akarja ugye megütni a srácot, és a pletyi miatt a haverom fordulna el tőlem, nem a barátom.
Viszont ebben iagzad van, én se vagyok az erőszak híve, kértem is, hogy ha lehet ne, ott fogok köztük állni. Nem szeretnék balhét. Amúgy egy nagon odaadó,, udvarias fiú, mindenre figyel. Csak hát most....kihoztálk a sodrából:(
a barátod 1 igazi ősember, 1 barbár intelligenciájával.
gratulálok a választáshoz.
Barbárné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!