Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gondolják a felnőttek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják a felnőttek, hogy minden 13-4 éves lány éretlen a kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Jó oké, persze, vannak akik azok, de vannak akik nem. Akik pl. idejönnek kérdezni, mind azt a választ kapják, hogy " ez még csak diákszerelem, inkább tanulj az iskolában"

Szerintem ez nem így van, igenis lehetnek halálosan szerelmesek.. Jobb lenne, ha hanyagolnák az ellenkező nemet? Szerintem ez marhára egészségtelen. Ilyen korban azért el kéne kezdeni nézelődni, de nem rögtön ágybabújni.

Egyébként én is 14 éves vagyok lassan két éves kapcsolattal(a srác 16), és egyáltalán nem szimpla diákszerelem a "majdelmúlik(mert igazából csak tetszik)" fajtából.

2009. máj. 28. 21:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
igen lehet hogy igazatok van de amikor kérdést írunk ki 13évesen a választ várjuk nem azt hogy csalódni fogsz meg stb tudjuk a felnőtt szöveget... unalmas és tapasztaltam pár pofont... a válasz érdekelne hogy mit tegyek stb
2009. nov. 12. 20:03
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Én 17 leszek és a barátommal már több mint 2 éve járunk mi is. Szerintem azért gondolhatják, mert télleg elég hosszú élet áll még előtted tele problémával, ráadásul nagyon sok tizenéves meggondolatlanul cselekedhet és tönkreteheti az életét.
2009. nov. 13. 21:00
 23/26 anonim ***** válasza:
tapasztalat hiánya :)
2009. nov. 13. 21:12
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

nem hiszem h egy 14 éves ember éretlen a kapcsolatra, talán azért mondhatják a szülők h ne 1 ember mellett ragadjunk le 14 éves fejjel és b*sszuk el a tinikorunk.

én 14 éves (lány)vagyok, 5 és fél hónapja igen komoly kapcsolatom van egy 16 éves sráccal.sokan mondták már h a gondolkozásom, felfogásom, mint 16-17 évesekkel egyszintem van. és akkor is lehet akár 13-14 évesen érettnek lenni a kapcsolatra!

2009. nov. 13. 21:33
 25/26 anonim ***** válasza:
Ezt te sem tudhatod előre. A diákszerelmek is öröknek indulnak. Viszont vannak idősebbek, akiknek minden harmincon aluli kisgyerek.
2009. nov. 13. 21:41
 26/26 anonim ***** válasza:
Én 15 vagyok és szerintem nem teljesen igaz hogy a fiúk késöbb érnek.. vagyis vannak kivételek barátnőm 14 csak 4 hónap van köztünk és én ezt nem nevezném diákszerelemnek. Az előzö kapcsolataimat igen. Gyakorlatilag minden lehetséges. Az egésznek az az egyik kulcsa hogy ne kapkodjatok el semmit mert könnyen rád fog unni a szerelmed. Mi is igyekszünk erre és nem fekszek le vele már 5 hónap után. De még 2 év múlva se talán..
2009. nov. 13. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!