Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják a felnőttek, hogy minden 13-4 éves lány éretlen a kapcsolatra?
Jó oké, persze, vannak akik azok, de vannak akik nem. Akik pl. idejönnek kérdezni, mind azt a választ kapják, hogy " ez még csak diákszerelem, inkább tanulj az iskolában"
Szerintem ez nem így van, igenis lehetnek halálosan szerelmesek.. Jobb lenne, ha hanyagolnák az ellenkező nemet? Szerintem ez marhára egészségtelen. Ilyen korban azért el kéne kezdeni nézelődni, de nem rögtön ágybabújni.
Egyébként én is 14 éves vagyok lassan két éves kapcsolattal(a srác 16), és egyáltalán nem szimpla diákszerelem a "majdelmúlik(mert igazából csak tetszik)" fajtából.
nem hiszem h egy 14 éves ember éretlen a kapcsolatra, talán azért mondhatják a szülők h ne 1 ember mellett ragadjunk le 14 éves fejjel és b*sszuk el a tinikorunk.
én 14 éves (lány)vagyok, 5 és fél hónapja igen komoly kapcsolatom van egy 16 éves sráccal.sokan mondták már h a gondolkozásom, felfogásom, mint 16-17 évesekkel egyszintem van. és akkor is lehet akár 13-14 évesen érettnek lenni a kapcsolatra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!