Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bámul más nőket, ha én is ott vagyok?
Aha, nos nézzük csak:
19:47kor leírom az első hsz-em. Csak ennyit szántam ide, mint máshova is, megadtam válaszom, kész.
19:56kor jön a nemkétségbevonó válaszod.
A másik kérdés meg már ez előtt, 19:59-kor lett kiírva. Három perc meg szerintem nem elég ahhoz, hogy a válaszodból eljussak arra, hogy én márpedig erre kérdést fogok kiírni, leírjam azt a viszonylag hosszú kifejtést, majd kiírjam a kérdést.
20:04kor reflektálok ide, a másik kérdésre meg 20:26kor írok először, tehát azért viszonylag későn. Miért vártam volna ennyit, ha úgyis csak magammal beszélgetve bizonygatnám a saját igazam? :D
Aztán: nem tudom, honnan szeded, hogy azt tuti nem nő írta, láttam én már sokmindent itt, és inkább női az írásmód, mintsem férfi.
Központozás: ő vagy nem tesz vesszőt, vagy nem hagy a vessző után szóközt. Én mondhatni egész helyesen írok, mindig rakok vesszőt, és mindig rakok utána szóközt is. Így a szabályos. Az meg nem érv az azonosságra, hogy különbözünk :D Ez már kicsit paranoid. Ha hasonlítunk, akkor azért vagyunk ugyanazok, ha különbözünk akkor meg azért.
Szmájlik: Ő két szmájlit használ: :D és :), én az előbbit használom, de kb mindenki más is, nincs szignifikáns következménye. Én a mosolygóst sosem használom, ha mégis, akkor fordítottan -> (: . Meg még egy félig felvont szemöldököt is használtam ^.- , amit ő nem. Itt sincs semmi hasonlatosság.
Önerősítés? Ő erősít, csodálkoztam is, hogy ennyire, de hát ő tudja. Máskor is kaptam már dicsérő szavakat, nincs szükségem arra, hogy még külön kérdésben is magamat ajnározzam. Én meg annyit pártoltam a kérdezőt, hogy pontosítottam, amire gondolt, avagy a végletes kiesőszemű megnézésre, nem pedig a suttyomban egyáltalánira. Ez a jelenség is rengetegszer lejátszódik errefele, és sokszor ott vagyok pontosítani, mert marhára idegesít a végletes gondolkodás. Miért vette magára ezt az, aki nem csinálja? Valszeg azért mert egy csoportba vette a kis és a nagy megnézést, míg a másik létező meg kb. a szemellenzővel járás volt számára.
A megérzésed meg totál wtf :D
ha nektek attól férfi egy férfi,hogy megbámul minden jó csajt és legszivesebben széjjeldugná akkor gratulálok :D
gázkamrába veletek
22:12 Ekkora orbitális baromságot-_-
Az mióta hiba,hogy meccset néz ill. sörözik a haverokkal,fingik valaki?Pláne ezek miatt kéne imádni?
Ki kérem magamnak,hogy én valaha is megunnám az engem szerető tisztelő férfit.Mindig hálás leszek érte és megbecsülöm, és sose fogok egy bunkó után epekedni mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!