Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én nem értem a nőket vagy tényleg ennyire idióták? (többi lent)
Figyelt kérdés
Még régebben az egyik exem azt mondta nem lehet velem komoly dolgokról beszélni. Mikor megkérdeztem milyen komoly dolgokról szeretne velem beszélni a válasz az volt, hogy nem tudja.Hogy beszélgessek bárkivel is bármiről, ha nem tudja miről akar???2012. jan. 9. 17:32
2/39 anonim válasza:
A fogalmazási készségedből ítélve nem csodálom, miért nem lehet veled komoly dolgokról értekezni...
3/39 anonim válasza:
összeilletek. miért szakítottatok?:D
4/39 anonim válasza:
Szerintem nem érted. Bár inkább meg se próbáld. :D
Gondolom még a párkapcsolatotok alatt elhülyéskedtél valamit, amit ő komolyan gondolt. Amúgy örülnék, ha nem "idiótáznál" le mindenkit, amikor csak egy nőről beszélsz.
5/39 A kérdező kommentje:
"A fogalmazási készségedből ítélve nem csodálom, miért nem lehet veled komoly dolgokról értekezni.."
Mégis mi a problémád a fogalmazási készségeimmel?
2012. jan. 9. 17:40
6/39 anonim válasza:
Hát igen a Való Világból nem lesz az embernek szókincse.
7/39 anonim válasza:
na, most majd kapod az ívet...a volt csajod buta, ez van.de ha minden csajt szidsz, minden csaj fog ide mérges üzenetet küldeni
8/39 A kérdező kommentje:
Bekapjátok a faszt. Örülnétek, ha fele akkora szókincsetek lenne és olyan fogalmazási készségetek, mint nekem. Még egy kur.va elírás, helyesírási hiba sincs a kérdésben.
2012. jan. 9. 17:44
9/39 anonim válasza:
Nekem semmi :D Csak megállapítottam a tényt, hogy egy mondatot nem tudsz összerakni értelmesen, ami rávilágít ama másik tényre, hogy nem lehetsz túl nagy IQ bajnok.
10/39 anonim válasza:
a "nem tudom" válasz nem feltétlenül azt jelenti hogy nem tudja. Azért mondta mert az a legegyszerűbb válasz és nem volt kedve gondolkodni, valószínűleg mert tudta hogy veled úgyse lehet komoly dolgokról beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!