Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most én nem értem a nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én nem értem a nőket vagy tényleg ennyire idióták? (többi lent)

Figyelt kérdés
Még régebben az egyik exem azt mondta nem lehet velem komoly dolgokról beszélni. Mikor megkérdeztem milyen komoly dolgokról szeretne velem beszélni a válasz az volt, hogy nem tudja.Hogy beszélgessek bárkivel is bármiről, ha nem tudja miről akar???
2012. jan. 9. 17:32
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
36%
XDDDDDDDDD
2012. jan. 9. 17:56
 22/39 A kérdező kommentje:
Honnan van ennyi húgyagyú a világon? Klónoznak titeket vagy mi?
2012. jan. 9. 17:57
 23/39 anonim ***** válasza:
Az kinek szólt, hogy rohadt okosnak képzeled magad (stb)?
2012. jan. 9. 18:00
 24/39 anonim ***** válasza:
70%

Nos kérdező, látom újabb fricskáját mutattad meg hatalmas intelligenciádnak, amire oly büszke lehetsz.Remélem egy hozzád méltó nőt fogsz találni, aki meg érdemli, hogy meg kapjon egy ilyen hatalmas,ragyogó elmét.

De ha van oly hatalmas intellektusod, mint hiszed, biztos vagyok benne,hogy érteni fogod, amit írtam

2012. jan. 9. 18:02
 25/39 A kérdező kommentje:
ma 17:52 az akkora kultúrájú embernek, aki nem káromkodik, de kioktat másokat, mintha ő különb volna, közben "és" elé nem teszünk vesszőt, ahogy még vagy három helyre sem és nekem mondják, hogy nem hallottam mondatszerkezetről. Trollkodjatok anyátoknál, lúzerek.
2012. jan. 9. 18:05
 26/39 anonim ***** válasza:
54%

,,ma 17:52 az akkora kultúrájú embernek, aki nem káromkodik, de kioktat másokat, mintha ő különb volna, közben "és" elé nem teszünk vesszőt, ahogy még vagy három helyre sem és nekem mondják, hogy nem hallottam mondatszerkezetről. Trollkodjatok anyátoknál, lúzerek."

Mondatot nagybetűvel kezdünk.

2012. jan. 9. 18:06
 27/39 A kérdező kommentje:
Mégis mit kellene ezen érteni? El vagy szállva és itt oktatsz ismeretlenül, bebuzulva a monitor mögött, mert nincs jobb dolgod. Ha nem tudsz a kérdésre normálisan válaszolni, húzz a pi-csá-ba! Ha bajod van mondd meg konkrétan, ne ködösíts, az ilyen intellektüel barmokat meg tudnám folytani.
2012. jan. 9. 18:07
 28/39 A kérdező kommentje:
ma 18:06 Anyád vigyen el utólagos abortuszra!
2012. jan. 9. 18:09
 29/39 anonim ***** válasza:
Ezt mind egyedül találtad ki? XD
2012. jan. 9. 18:10
 30/39 anonim ***** válasza:
55%

Te is ugyanezt csinálod. Kioktatsz minket ismeretlenül. Csak az fáj neked, hogy nem mondtuk a barátnődre azt, amit te hallani akartál (hogy egy idióta pl).

Mondjuk itt ugat nekünk, hogy nem tudunk írni, de mikor kiderül, hogy ő sem tud, akkor meg megy az, hogy utólagos abortusz.. Egyébként meg olyan, hogy utólagos abortusz nem létezik. És most tök mindegy, hogy te ezt hogy értetted, ez is csak azt mutatja, hogy milyen érett, értelmes gondolkodásod van.

2012. jan. 9. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!