Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most én nem értem a nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én nem értem a nőket vagy tényleg ennyire idióták? (többi lent)

Figyelt kérdés
Még régebben az egyik exem azt mondta nem lehet velem komoly dolgokról beszélni. Mikor megkérdeztem milyen komoly dolgokról szeretne velem beszélni a válasz az volt, hogy nem tudja.Hogy beszélgessek bárkivel is bármiről, ha nem tudja miről akar???
2012. jan. 9. 17:32
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg leszűrve, a kérdező egy agresszív,ostoba ember,aki nem ismeri fel magában ezeket a dolgokat.És ha valaki szól érte, akkor az a hibás, aki szól.És nem a vesszőkkel van a kérdésben a hiba, hanem azzal, amit kérdez.Én már nem is írok ide neki,úgyis csak unatkozik,és itt veri magát mindenkinek.
2012. jan. 9. 18:16
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Én annyit hozzátennék még, hogy remélem egyszer majd felnősz, és rájössz, senki nem kötözködni akart veled, csak problémákra hívtuk fel a figyelmet. Persze ehhez előbb meg kell komolyodnod, de talán van remény.
2012. jan. 9. 18:17
 33/39 anonim ***** válasza:
Itt mindenki ilyen kicsinyes? Nem szövegalkotási probléma van a delikvensnek, hanem a válaszíróknak van szövegértelmezési problémájuk. Az Anti-Duhring nehezen érthető, mégsem mondom a szerzőre, hogy szövegalkotási gondjai voltak.
2012. jan. 9. 18:41
 34/39 anonim ***** válasza:
66%

A TE barátnőd érthetetlenül beszél= a NŐK idióták

Te még nagyobb idióta vagy.:D

2012. jan. 9. 18:59
 35/39 A kérdező kommentje:

"csak problémákra hívtuk fel a figyelmet"

Mégis milyen problémákra hívtátok fel a figyelmem? Semmire, ez szimplán idióta kötöszködés volt a részetekről. Nem tetszik a stílusom? Leszarom, nem vagyok bárány, aki úgy béget, mint a nyáj. Nem tetszik, hogy konkrét vagyok és megmondom az őszintét, nem csodálkozom, téged is egy olyan társadalom nevelt, ahol a hazugság és a kétszínüség nem hogy elfogadott, de kötelező. Fáj az igazság, így jártál. Egy elkezdte, a többi idióta, meg folytatta a kötöszködést. Amit te agressziónak nevezel, az védekezés. Amit meg itt lerendeztetek az meg pofátlanság. Akinek fel kellene nőni az ti vagytok, mivel egy kérdésre nem támadólag kell válaszolni, akár tetszik, akár nem. A kioktatásaitok kissebségi komplexusból erednek, mivel ilyen szerencsétlenek vagytok, megpróbáltok mást is levinni a szintetekre, hogy ne legyetek egyedül. Értelmes ember megválaszol vagy építő jellegű kritikát add, nem ragad le két vesszőn és olyan mondatszerkezeti problámán, ami nincs. Gyökerek!

2012. jan. 9. 20:54
 36/39 anonim ***** válasza:

Naaahàt a mai fiatalok igy tàrsalognak egymàssal?

Kérdezõ azért kaptad a leszùràst, mert "idiótànak"neveztél minden nõt.

Csak azt nem vették észre, hogy ez nem kijelentésben van,hanem kérdésben?

2012. jan. 11. 11:18
 37/39 anonim ***** válasza:

Élmény volt titeket olvasni,így unatkozva, kérdéseket böngészve,bár nem mindet olvastam el.....:D

Már csak azért is írok válasz a kérdésre,nő,és idióta létemre:D

Hát tényleg az lehet,hogy elbaromkodtál valamit,amit a barátnőd komolyan vett:D Azóta még együtt vagytok?:D

Egyébként ha egy pasi elbaromkodik valamit,miért baj?:D Én párom is csinálja ezt,kiröhögöm,megcsapkodom,és mondom neki,hogy nah ne hülyéskedjünk "figyejéé":D

A nem tudomat meg azért mondtam kb. mert az aktuális elbaromkodás-ami lehet,hogy részedről egy ritka eset volt-feldühítette éppenséggel:D

És igen,vannak érdekes nők,hát ez van na ....:D

2012. szept. 11. 21:53
 38/39 anonim ***** válasza:
Sok a ":D", nem beszélve arról hogy se füle se farka a hozzászólásodnak. Ez most kellett?
2012. okt. 11. 15:52
 39/39 anonim ***** válasza:
vicces az egész,de el sem hiszem a mai párok mekkora gondot csinálnak ebből,nem hogy őszintén odaszólnának,kellő tapintatot alkalmazva:D
2012. okt. 11. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!