Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én nem értem a nőket vagy tényleg ennyire idióták? (többi lent)
A TE barátnőd érthetetlenül beszél= a NŐK idióták
Te még nagyobb idióta vagy.:D
"csak problémákra hívtuk fel a figyelmet"
Mégis milyen problémákra hívtátok fel a figyelmem? Semmire, ez szimplán idióta kötöszködés volt a részetekről. Nem tetszik a stílusom? Leszarom, nem vagyok bárány, aki úgy béget, mint a nyáj. Nem tetszik, hogy konkrét vagyok és megmondom az őszintét, nem csodálkozom, téged is egy olyan társadalom nevelt, ahol a hazugság és a kétszínüség nem hogy elfogadott, de kötelező. Fáj az igazság, így jártál. Egy elkezdte, a többi idióta, meg folytatta a kötöszködést. Amit te agressziónak nevezel, az védekezés. Amit meg itt lerendeztetek az meg pofátlanság. Akinek fel kellene nőni az ti vagytok, mivel egy kérdésre nem támadólag kell válaszolni, akár tetszik, akár nem. A kioktatásaitok kissebségi komplexusból erednek, mivel ilyen szerencsétlenek vagytok, megpróbáltok mást is levinni a szintetekre, hogy ne legyetek egyedül. Értelmes ember megválaszol vagy építő jellegű kritikát add, nem ragad le két vesszőn és olyan mondatszerkezeti problámán, ami nincs. Gyökerek!
Naaahàt a mai fiatalok igy tàrsalognak egymàssal?
Kérdezõ azért kaptad a leszùràst, mert "idiótànak"neveztél minden nõt.
Csak azt nem vették észre, hogy ez nem kijelentésben van,hanem kérdésben?
Élmény volt titeket olvasni,így unatkozva, kérdéseket böngészve,bár nem mindet olvastam el.....:D
Már csak azért is írok válasz a kérdésre,nő,és idióta létemre:D
Hát tényleg az lehet,hogy elbaromkodtál valamit,amit a barátnőd komolyan vett:D Azóta még együtt vagytok?:D
Egyébként ha egy pasi elbaromkodik valamit,miért baj?:D Én párom is csinálja ezt,kiröhögöm,megcsapkodom,és mondom neki,hogy nah ne hülyéskedjünk "figyejéé":D
A nem tudomat meg azért mondtam kb. mert az aktuális elbaromkodás-ami lehet,hogy részedről egy ritka eset volt-feldühítette éppenséggel:D
És igen,vannak érdekes nők,hát ez van na ....:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!