Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a jó párkapcsolat megszépíti a nőket és a férfiakat egyaránt?
Persze, mi is megszépültünk párommal, mióta együtt vagyunk :) Illetve tükörbe nézve nem annyira feltűnő nekem, de képeken...Hatalmas a különbség.
23/N
Még jóhogy.
Gondolj bele, egyedül vagy csak haverok, család buli, de a szeretet és egy lány meleg érintése simogatása, és mindez őszinte szeretettel, felbecsülhetetlen, főleg ha te is nagyon szereted, de ez egyértelmű h igen.
Ott lesz a boldogság, a szeretet, a szex, nem úgy kelsz fel reggel, hogy "b@ssza meg semmi kedvem ugyanolyan sz@r lesz mint a többi mert nincs senki, és este ugyanígy fexel le..."
Nanana - azért nem kell elszállni ...
Egymás szemében mindenképp.
Viszont a főbb külső jegyeket szép lenne ha egy jó kapcsolattal stimulálni lehet az bizony alkati sajátosság.
Szélescsípőjű ducika akkor sem lesz nádszálkisasszony ha álmai hercegével él és egy sörhas eltüntetése (legyen bármilyen sűrű és jó a szex) komoly edzőtermi feladat éveken át.
A kisugárzás - az más dolog.
Hát nem tudom. Én eddig csak a romlást vettem észre magamon, a páromon nem, de magamon nagyon. 5 éve mikor még csak udvaroltam neki 15 kg-al vékonyabb voltam, sportosabb és sármosabb, mára ezekből nem sok minden maradt meg. A párom meg nőiesebb lett, fura, mintha nagyobbak lennének a mellei, az egész teste jobban néz ki.
Ő 27,Én 29
Igaz, de nem fizikális megszépülésre kell gondolni, hanem arra, hogy egyre jobban elfogadod a párodat, ami eleinte nem tetszett benne, az már nem zavar.
Feleségemet eleinte nem tartottam szépnek, de mostanra már ő nekem a legtökéletesebb. Én szépnek látom, a többiek meg nem számítanak.
Nem tudom, én párkapcsolat nélkül is szép vagyok.
37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!