Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért bámul más nőket, ha én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bámul más nőket, ha én is ott vagyok?

Figyelt kérdés
A párom rendszeresen bámulja 1-2 barátnőmet, ha elmegyünk valahová....sokszor beszéltünk már erről, de ugyanúgy ismétlődik minden...szerintetek mit tegyek? Ha minden igaz, össze fogunk házasodni....
2012. jan. 24. 19:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Miért is?
2012. jan. 24. 20:09
 12/23 anonim ***** válasza:
Amiért a másik topikot nyitottad. :)
2012. jan. 24. 20:24
 13/23 anonim ***** válasza:
Nem kell azért megvakulnia egy férfinak ha barátnője van, még a nős férfiak is megnézik a csinos nőket!
2012. jan. 24. 20:28
 14/23 anonim ***** válasza:

ÉÉNN?? Te valami kezdő Conspiracy Keanu lehetsz, nem nyitottam én erről semmiféle kérdést (nem topikot, az fórumban van, ez meg technikailag nem fórum), én arra is válaszoltam (nézd csak meg a százalékom), de még csak az írásmódom sem hasonlít.

És még mindig várom az okot, hogy emiatt miért lennék naiv...

2012. jan. 24. 20:28
 15/23 anonim ***** válasza:
Still waiting...
2012. jan. 24. 20:58
 16/23 anonim ***** válasza:

Megnéztem az írásmódot, és észrevettem, hogy írtál oda is - meg is jegyeztem, hogy milyen jól elbeszélgetsz magaddal. ;) Most hadd ne vezessem le, hogy hány stíluselemből és apró elszólásból vezettem le, de biztos vagyok benne. Vagy fogalmazzunk úgy, hogy NŐI megérzés. ;)

Szóval mért vagy naiv?

Mert azt hiszed, hogy a nőknek tényleg arra van szükségük, amiket írsz... Nem, a nők a férfias férfiakat szeretik. A férfias hibákkal együtt. Persze, panaszkodunk, hogy elmennek a haverokkal sörözni, meg meccset néznek, meg finganak, meg megnézik a csajokat, de pont ezek miatt imádjuk őket - nem egyenként, hanem összességében. Mert ha nem ilyenek lennének, akkor valami azért mégiscsak hiányozna... úgy az egésznek a lényege, az esszenciája... De hát így szép az élet! :)

Az úriemberekre meg rácsodálkozunk, mint valami ritka állatkerti példányra, esetleg párszor randizunk velük és áradozunk róla, hogy ó, végre egy pasi, aki nem olyan... aztán egyszer csak mégis elkezd hiányozni valami, pont az, hogy nem olyan! És ráununk. Hát ilyenek vagyunk, mi nők... Lehet, hogy most jönnek egyen-ketten, akik azt mondják, hogy nem - na, azokat majd hívd el randira, és próbáld ki velük, hogy igazam van-e... ;)

2012. jan. 24. 22:12
 17/23 anonim ***** válasza:

Azért mégiscsak vezesd le, hogy hány stíluselemből és apró elszólásból vagy biztos a disszociatív személyiségzavaromban :D Jópofák szoktak lenni a totál megalapozatlan konteók, már persze ha eljutnak valódi érvelés látszatáig, mert a vádaskodás az tud menni, de ha bizonyítani kell, akkor hopp, elhalkul a delikvens. Mindenesetre tényleg kíváncsi vagyok :D Pláne, hogy kb két mondatomból leszűrted ezeket a fene stílusjegyeket :D (mivel már akkor jöttél ezzel a másikkérdésdologgal)

Te is beleestél abba a csapdába, amit úgy hívnak "általánosítás", csak én nem, mert utálom ezt a szót. Avagy: nem vonhatsz le következtetéseket egyik nem összes képviselőjére sem, hogy "márpedig mindenki ilyen meg olyan". Nyilván vannak nők, akik olyanok, amiket leírtál. De nem ismersz te minden embertípust, kb a közelébe nem vagy, az tuti, egy másik típus kedvelhet egészen másmilyet is, akár olyat is, amitől te undorodsz. Vagy csak közömbös. De ha neked ez kell, hát ez kell, de ne vetítsd le mindenkire.

Azt meg nem értem, hogy hogy lehet ráunni arra, hogy nem kacsintgat másfelé az ember párja. Ilyenkor a népek egy tulajdonságból felépítik az egész embert, és kinevezik valami végletes, halálhiggadt papucs jófiúnak, persze mondani sem kell, hogy tévednek. Tulajdonságok bármely kombinációja létezhet, sem egyből, sem kettőből nem lehet levonni messzemenő következtetést. Annyit tudsz rólam, hogy nem csinálgatok ilyesfélét, semmi mást. El sem tudod képzelni, mi van itt még...

Ja, és kipróbáltam, másfél éve gyönyörűen beválik (első kapcsolat lényegében), úgyhogy nem vágom, hol a probléma :P Nekem megvan az én Egyetlenem, a többi nő, hogy mit akar meg hótmindegy :D

De ezeket hónapok óta hajtogatom itt a gyiken, ha kint lenne a nevem, megismernének, nem mondhatod, hogy most találtam őket ki.

Minnyá írok a másikhoz is neked :D

2012. jan. 24. 23:38
 18/23 anonim ***** válasza:

Na jó, te akartad. :) De utána légyszi priviben írd meg, hogy igazam van-e és nem élek vissza vele, megígérem.

Szóval: feljön itt egy téma, képviselsz egy bizonyos álláspontot (én a nemed firtatom). Majd hirtelen nyílik egy új téma, ami ugyanazt az álláspontot képviseli, ami a tiéd, kétséges nemi identitás... (A kérdésfelvetésről süt, hogy nem nő írta.)

Stílusjegyek? Központozás; nagybetűk, szmájlik használata hasonló. Ezeket, még ha tudatosan törekszel is az eltérő stílusra, nehéz leplezni. Aztán jön az önerősítés (ez tipikus, ha valaki két identitást használ - ja, nem mondtam, több fórumon is moderálok/moderáltam, ezekre ki vagyok hegyezve :) ). A két identitás egymást erősítgeti. Az időpontok alapján pont elég az idő váltani...

Plusz egy adag megérzés...

Hát ennyi. :)

2012. jan. 25. 01:24
 19/23 anonim ***** válasza:
Ja, és egy szóval nem mondtam, hogy ez személyiségzavar. Ez csak játék. :)
2012. jan. 25. 01:24
 20/23 A kérdező kommentje:
oké...én imádom azt hogy durrantgat, néha kicsi büfi is kijön, ez kell, így igaz, no meg emberből vagyunk, persze, hogy odapillantunk, ha egy jó pasit vagy formás, szép nőt látunk! De úgy bámulni, mintha egy istenség lenne, ráadásul úgy hogy ott vagyok....
2012. jan. 25. 03:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!