Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Leírom életem legboldogabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírom életem legboldogabb korszakának kialakulását! Mint mindenki, én is rettentően félek, hogy az álom egyszer véget ér és a valóság fájdalmas lesz! Adjatok tanácsot légyszi tapasztalatokból, véleményekből?

Figyelt kérdés
Megismertem egy elbűvölő remek, csodaszép lányt még nyár elején. Akkor szakított a pasijával, és bár nekem rengeted energiámba került megszereztem. Boldog vagyok. Egyre komolyabb vele a kapcsolatom, imádom a lányt! Annyira szépeket tud mondani, hogy sokszor sírhatnékom van. Ha vele beszélek érzem hogy szeret. De nagyon messze van, ez egy távkapcsolat, és egy fiút már átvert. Sőt hazudott már egyszer nekem is (igaz akkor még nem jártunk de nagyon fájt).Ha velem van igyekszem boldoggá tenni, a költségek kb80%át is állni szoktam (igaz neki nincs vmi sok pénze), nem várja el hogy mind fizessem, de megteszem (vagyis a fene tudja már hogy mit vár el....többször mondja h ő akar fizetni...ááh mind1) Boldog vagyok vele, vele vesztettem el a szüzességem, ő is énvelem. Kedves lány. Utoljára amikor találkoztunk/együttvoltunk éreztem rajta hogy szeret. Nem akarom elveszíteni boldog vagyok vele, azt akarom hogy ő legyen a feleségem! Beszél persze másokkal is msn-en akik fiuk, de csak barátként. Mert már régóta ismerik. Ő sokkaljobb csaj mint én pasi. Szerintetek?
2012. jan. 24. 18:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is azt érzem, hogy egy kicsit tulajdonolni szeretnéd. Kit érdekel, hogy mit írogat a számítógépre!? A SZIÓ, az neked már megcsalásnak/hazugságnak minősül, ha letagadja? Mi van abban? Hogy valaki, akit nagyon jól ismer é s kedvelt előtte, ahhoz mer hozzászólni? Miért, nem lehet? Ne várd el, hogy csak TE legyél neki, mert úgy mindent tönkreteszel: őt is és a kapcsolatot is.

Én azt javaslom, ha annyira akarod, hogy melletted maradjon, akkor kövess el mindent, amivel bizonyítod a szeretetedet! Vegyél neki virágot, csokit, ajándékot, vidd el ide-oda, legyenek olyan estéitek, amikor csak átkarolva megnéztek egy romantikus filmet (ne egy szamurájosat!). A nőknek folyamatosan szükségük van arra, hogy törődj velük és figyelmes legyél hozzájuk. Ha mindezt megteszed és nem kérdezgeted az elmúlt haverjairól, akkor van esélyed feleségül venni. Persze te is legyél normális, ne játszd meg magad, ne bonyolódj bele semmibe és senkibe.

Az, hogy ő sokkal jobb csaj, mint amilyen pasi te vagy - hát ezt így gondoltam én is magamról és a nejemről. De ezt nem szabad éreztetni vele, nem kell róla beszélni. Egy nőnek nem a szépség számít, hanem a megbízhatóság és az, hogy számíthatnak ránk! Támaszt és erőt keresnek bennünk és biztos isemered a mondást, "ha csak egy kicsit szebb vagy az ördögnél", akkor jó leszel neki.

Sok sikert!

42/F

2012. aug. 12. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!