Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ahhhj most mit tegyek? :///

Figyelt kérdés

Van egy lány.. Gyönyörű, szőke hajú, magas..

ő két évvel időebb mint én..

egy éve nagyon szerelmes voltam belé, tudom, hogy amilyen szerelmes akkor voltam, soha nem leszek.. az összes szakkörre ahova járt, mindenhova beiratkoztam (lett is egy pár szaktanárim..) . Nagyon jó barátok lettünk, viszont én többet akartam.. nagyon sokszor találkoztunk, rengeteget voltunk együtt.. idővel egyre jobban éreztem, hogy nem érem el a kezét.. próbálkoztam, és mindig jelzett hogy barát.. ha nem is tudta, hogy én imádom.. mikor rájöttem, hogy semmi esélyem, eltávolodtunk egymástól.. elején még flegmázunk, aztán egymáshoz se szóltunk.. aztán lett egy barátnőm.. szerettem, de soha se úgy mind őt.. amig volt ő, elfelejtettem a lányt.. most nincs barátnőm, és már nagyon rég gondoltam a lányra.. tegnap viszont álmodtam vele.. álmomba összefutottunk véletlenül, és ő felszállt egy buszra, 10-15 percre rá a busz karambolózott és a lány meghallt.. és valahogy az álmomba visszament az idő, és én nem engedtem el a lányt.. (valahogy igy történt, nem emlékszem rá tisztán) aztán összejöttem a lánnyal.. de sajnos tudom, hogy ez nem valósulhat meg..

Mért álmondtam vele?

Most mit tegyek?

2011. nov. 6. 08:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Azért álmodtál vele, mert hiányzik, ez egyértelmű. Mit tegyél...? Próbálj vele barátkozni, kérj bocsánatot h bunkó voltál és mondd meg neki, hogy azért tetted, mert szereted és nem tudtad elviselni, hogy számára csak egy barát vagy.
2011. nov. 6. 08:56
 2/2 anonim ***** válasza:

1. Ne használj folyton '...'-ot mert k.rvára idegesít.

2. Tul magasra tetted a mércét, tul jo csajoknál probálkozol, mint ez a szőke csaj. Próbálj megint összejönni úgy egy csajjal, mint az előző barátnőddel, így talán elfelejted a szőkét.

2011. nov. 6. 10:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!