Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Őszintén, mi a meglátásotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, mi a meglátásotok az alábbi ügyben? Fontos tapasztalt emberektől választ kapnom. Köszönöm.

Figyelt kérdés
Volt egy lány, akit pár évvel ezelőtt ismertem meg. Idősebb nálam pár évvel. A helyzet az volt, hogy ő még kapcsolatban élt, amikor megismertük egymást, és mindketten nagyon azt éreztük, hogy szeretünk beszélgetni egymással és érdeklődünk egymás iránt. Aztán egyszer eljött az első személyes találkozó ideje. Mondhatni randi. Ebből lejöhetett, hogy előtte e-maileztünk, msn, chat, iwiw stb. Én ezen az első randiszerűségen közöltem vele, hogy nem szeretnék belemenni semmibe, amíg nem zárja le a régi kapcsolatát (5 éves kapcsolat). Aztán találkoztunk másodszor. A randi végén mégis elcsattant egy csók. Innentől kezdve, felgyorsultak az események, de továbbra is tartottam az elvet, hogy addig nem akarok semmit, amíg le nem zárja előzőt. Ám pillanatok alatt egymásba szerettünk az idő folytán. Legalábbis én belé. Elkezdtünk találkozgatni és csókoloztunk, de semmi szex nem volt, becsszó, pont az elveim miatt. Ő mindig ígérgette, hogy lezárja a kapcsolatát, és ne haragudjak rá, legyek türelmes. Olyan erőtlennek éreztem. Lényeg lényege: Annyira szerettem, hogy birka türelmű voltam ,bár nehezen bírtam és úgy alakult, hogy elkezdtünk járni. Egyszerűen nem tudtam szigorú lenni vele, mert annyira szerettem, megbíztam benne. De még mindig nem zárta le ekkor végérvényesen az előző kapcsolatát, még mindig közös albiban lakott a "volt barátjával". Amikor már jártunk, még közel 6 hónapig egy albiban laktak, pedig többször mondtam neki, hogy ez nekem nagyon fáj. Keményebbnek kellett volna lennem, de képtelen voltam rá, szerettem nagyon. Szerintetek miért nem költözött el hamarabb a lány, vagy küldte el a régi barátját? Komolyan, tudom, hogy naív voltam meg tapasztalatlan, de első barátnőm volt ő. Szerintetek azért nem mert teljes gőzzel belevágni velem, mert a járt utat a járatlanért nem akarta otthagyni? Szerintetek fűzték még érzelmi vagy fizikai szálak a régi barátjához, annak ellenére, hogy állandóan szerelmes sms-eket, leveleket, stb küldözgetett nekem és találkoztunk sokszor és akkor rajongott értem? Mit gondoltok? A durva, hogy pár évvel ezelőtt volt ez a lány 24 éves, én akkor voltam 20. Köszönöm meglátásaitokat!
2012. jan. 24. 00:41
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Mindenesetre ilyen háromszögbe ne menyj bele mégegyszer, mert csak te húzod a rövidebbet. Főleg ha már évek óta eggyütt vannak.
2012. jan. 24. 01:39
 32/44 A kérdező kommentje:
Én is úgy érzem, hogy nem félt tőlem, de egy mondata arra engedett akkor következtetni, hogy félt, mert amikor megtámadott a barátaim előtt, akkor esküszöm nagy kakaskodása közben majdnem mintha elsírta volna magát. Amúgy volt kése, mert láttam. Tudod mi a szánalmas? Hogy miután 2009 ben mi szakítottunk és a csákó 2011 ben támadott meg, az incidens után a neten is közzétett egy videót az adatlapján, hogy "Csak a miheztartás végett" és egy youtube link, arról, hogy milyen éles valami kés...
2012. jan. 24. 01:42
 33/44 A kérdező kommentje:
Nem tudatosan mentem bele, mondom a régi pasijával nem is volt semmi gond, még egyszer segítettük is ki egymás valamiben. Hanem az új, aki utánam jött, aki istennek képzeli magát. Én most elmentem abból a városból, ahol ezek vannak, mert nem bírtam ott maradni.
2012. jan. 24. 01:44
 34/44 anonim ***** válasza:

Majdnem sírt? Így már mindjárt más...

Nem félt, hanem szerelmes. A csaj vele is játszadozik/játszadozott, és valószínűleg valamivel féltékennyé akarta tenni, vagy túlságosan "unatkozott" mellette, és kitalálta, hogy majd ő jól bebizonyíttatja a sráccal, hogy szereti, és jobb nem jutott eszébe. Én erre tippelnék...

2012. jan. 24. 01:45
 35/44 anonim ***** válasza:
Biztos lenyugszik egy idő után. Próbáld meg elkerülni őket, nem foglalkozni velük, majd csak ráunnak a témára
2012. jan. 24. 01:46
 36/44 A kérdező kommentje:
Ezt a régi pasijára, aki előttem volt, arra érthetted, arra írtad igaz? De azt felejtsük el. Én az újról beszéltem már, ő az aki sírt majdnem és aki a barátaim előtt megtámadott. Lehet rosszul magyaráztam. Szóval szerintetek miért támadhatott meg, ha semmi, de semmi közünk nem volt egymáshoz? Az ex bújthatta fel ellenem?
2012. jan. 24. 01:48
 37/44 anonim ***** válasza:
Én jól értettem, amit mondtál, és annak megfelelően válaszoltam. Arra a pasira mondtam ezt, amelyik megtámadott... Hogy azért támadott meg, mert a csajnak muszáj volt valamit kitalálnia az előbb említett indokok miatt.
2012. jan. 24. 01:51
 38/44 anonim ***** válasza:
Én a mostanira gondoltam, bár ha a lány bújtja fel (ahogy a pár hozzászólással előttem levő is írta), akkor még lehet találkozol vele. Én is úgy gondolom, hogy nagy valószínűséggel a lány bújtotta fel, vagy hazudott neki valamit, és ő csak bizonyítani akart.
2012. jan. 24. 01:54
 39/44 A kérdező kommentje:
Igazából nagyon érdekesek az emberek, hogy kinek milyen indíttatása van egy dologban, szituációban. Ki, mit és miért tesz vagy hogyan. De szánalmasnak tartom azt, hogy egy felnőtt férfi ennyire hagyja magát manipulálni egy nő által. Persze ezt magamra is érthetném, hiszen én is hagytam magam, de egy doktori címet szerzett ember ennyire behódol egy nőnek és nekem akar esni hazugságok árán is, csak hogy bebizonyíthassa, hogy erősebb??? Nem is biztos ez, illetve nő miatt összeverekedni elvből nem fogok.
2012. jan. 24. 01:56
 40/44 anonim ***** válasza:
Ő sem lát a rózsaszín ködtől, ahogy annak idején biztosw veled is történt
2012. jan. 24. 02:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!