Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, mi a meglátásotok az alábbi ügyben? Fontos tapasztalt emberektől választ kapnom. Köszönöm.
Figyelj, én nem fogom neked szidni ezt a lányt, meg nem fogom elemezgetni, hogy mi volt akkor kettőtök között, mert nem is érdemes. Te élted át, és főként te élted meg. Minden attól függ, hogy te hogy éled meg... felesleges magyarázatot keresni, meg okokat. Inkább arra koncentrálj, hogy mi az, amit kaptál attól a lánytól. Nem feltétlenül direkten kaptál, hanem amit tanultál tőle, vagy ebből az esetből. Három éve volt... felesleges a múlton rágódni, hiszen visszafordítani úgysem lehet semmit. Inkább tanulj meg együtt élni az általa szerzett tapasztalatokkal, és a jövőbe nézni.
//Lehet, hogy ahogy ezt leírtam, az nagyon idealista és nyálas lett, de most ilyen hangulatban vagyok, bocsi. :)//
Komolyan ne foglalkozz vele... illetve próbálj meg nem foglalkozni vele. :) Ha jól értelmezem, akkor már ez a fenyegetés sem mostanában volt, szóval amiatt se érdemes izgatni magadat.
Amúgy hogyan lett vége a kapcsolatotoknak, ki vetett neki véget, és miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!