Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Őszintén, mi a meglátásotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, mi a meglátásotok az alábbi ügyben? Fontos tapasztalt emberektől választ kapnom. Köszönöm.

Figyelt kérdés
Volt egy lány, akit pár évvel ezelőtt ismertem meg. Idősebb nálam pár évvel. A helyzet az volt, hogy ő még kapcsolatban élt, amikor megismertük egymást, és mindketten nagyon azt éreztük, hogy szeretünk beszélgetni egymással és érdeklődünk egymás iránt. Aztán egyszer eljött az első személyes találkozó ideje. Mondhatni randi. Ebből lejöhetett, hogy előtte e-maileztünk, msn, chat, iwiw stb. Én ezen az első randiszerűségen közöltem vele, hogy nem szeretnék belemenni semmibe, amíg nem zárja le a régi kapcsolatát (5 éves kapcsolat). Aztán találkoztunk másodszor. A randi végén mégis elcsattant egy csók. Innentől kezdve, felgyorsultak az események, de továbbra is tartottam az elvet, hogy addig nem akarok semmit, amíg le nem zárja előzőt. Ám pillanatok alatt egymásba szerettünk az idő folytán. Legalábbis én belé. Elkezdtünk találkozgatni és csókoloztunk, de semmi szex nem volt, becsszó, pont az elveim miatt. Ő mindig ígérgette, hogy lezárja a kapcsolatát, és ne haragudjak rá, legyek türelmes. Olyan erőtlennek éreztem. Lényeg lényege: Annyira szerettem, hogy birka türelmű voltam ,bár nehezen bírtam és úgy alakult, hogy elkezdtünk járni. Egyszerűen nem tudtam szigorú lenni vele, mert annyira szerettem, megbíztam benne. De még mindig nem zárta le ekkor végérvényesen az előző kapcsolatát, még mindig közös albiban lakott a "volt barátjával". Amikor már jártunk, még közel 6 hónapig egy albiban laktak, pedig többször mondtam neki, hogy ez nekem nagyon fáj. Keményebbnek kellett volna lennem, de képtelen voltam rá, szerettem nagyon. Szerintetek miért nem költözött el hamarabb a lány, vagy küldte el a régi barátját? Komolyan, tudom, hogy naív voltam meg tapasztalatlan, de első barátnőm volt ő. Szerintetek azért nem mert teljes gőzzel belevágni velem, mert a járt utat a járatlanért nem akarta otthagyni? Szerintetek fűzték még érzelmi vagy fizikai szálak a régi barátjához, annak ellenére, hogy állandóan szerelmes sms-eket, leveleket, stb küldözgetett nekem és találkoztunk sokszor és akkor rajongott értem? Mit gondoltok? A durva, hogy pár évvel ezelőtt volt ez a lány 24 éves, én akkor voltam 20. Köszönöm meglátásaitokat!
2012. jan. 24. 00:41
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Nem bánkódok, de néha eszembe jut, mert én naiv ember vagyok és nem értem az ilyen dolgokat. Illetve pont a nehézségek miatt voltak csúnya dolgok is a kapcsolatban...összeveszések, mert nem bírtam már tovább, hogy mást mond, mint amit csinál. Kaptam egy könyvet anno tőle, amibe bele is írt tollal, szóval csak nem volt hazugság azért minden. Nem az a baj, hanem az, hogy miután szétmentünk, olyan dolgokat állított 2011 ben is még a már utánam következő új és jelenlegi barátja, amik nem igazak. Megvádoltak engem, rágalmaztak. De nem értem miért..
2012. jan. 24. 01:04
 12/44 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nem érdekelte, hogy mit csinál a lány, akkor lehet, hogy a lány pont ezért csinálta. Ha bunkó volt bele a srác, akkor biztos oda meg vissza volt érte a lány. De ez a történet akkor is sántít. Szerintem a lány rólad is hazudott neki, és í srác inkább neki hitt.
2012. jan. 24. 01:05
 13/44 anonim ***** válasza:
Szerintem lépj túl rajta, a hozzászólásaidból kitűnik, hogy értelmes ember vagy ami manapság ritka (még helyesen is tudsz írni és nem káromkodsz minden mondatban...). Keress magadnak olyat aki megérdemel és nem használ ki. Ha nem vagy mazoista, hogy csak olyan lányok érdekelnek akik kihasználnak és belédrúgnak, akkor menni fog az
2012. jan. 24. 01:08
 14/44 A kérdező kommentje:
Igazából ritka ezt mondani, de az a srác nagyon emberi volt és rendes. Annak ellenére, hogy nem kéne ezt mondanom róla. De tényleg egy rendes srác volt. Valahol sajnálom őt is magam mellett. Itt se mi voltunk szemetek, hanem a nő...Mit gondolsz? Több, mint egy évig csak etetett vagy a könyv is, a gyertyafényes vacsora és minden apróság is csak hazugság volt? Miért szeretkezett velem, ha csak szórakozott 1 éven át?
2012. jan. 24. 01:10
 15/44 anonim ***** válasza:

Figyelj, én nem fogom neked szidni ezt a lányt, meg nem fogom elemezgetni, hogy mi volt akkor kettőtök között, mert nem is érdemes. Te élted át, és főként te élted meg. Minden attól függ, hogy te hogy éled meg... felesleges magyarázatot keresni, meg okokat. Inkább arra koncentrálj, hogy mi az, amit kaptál attól a lánytól. Nem feltétlenül direkten kaptál, hanem amit tanultál tőle, vagy ebből az esetből. Három éve volt... felesleges a múlton rágódni, hiszen visszafordítani úgysem lehet semmit. Inkább tanulj meg együtt élni az általa szerzett tapasztalatokkal, és a jövőbe nézni.

//Lehet, hogy ahogy ezt leírtam, az nagyon idealista és nyálas lett, de most ilyen hangulatban vagyok, bocsi. :)//

2012. jan. 24. 01:10
 16/44 A kérdező kommentje:
Kedves vagy! :) Nem probléma. Teljesen igazad is van, volt, hogy a szakítás után még 2 évre rá is reggel úgy keltem, hogy rossz volt, mert eszembe jutott ez az egész mizéria. Mondhatok még valamit? Igazából már réges régen nem lenne téma nálam ez, ha mint mondtam, az utánam soron következő párja nem támadott volna meg az utcán a barátaim jelenlétében, hogy megfenyegessen és megrágalmazzon alaptalan dolgokkal, amiket tuti az ex mesélt be neki rólam. Még az egyetemre is bejött utánam és pampogott, meg közölte, hogy neki kése van. Szerintem elmebeteg.
2012. jan. 24. 01:14
 17/44 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szeretett, lehet, hogy csak etetett, ezt csak ő tudhatja, de annyira nem szerethetett ha hazudott neked és kihasznált. Tedd túl magad rajta, régen volt már, majd jön más aki megérdemel. Fiúkna nehezebb elfelejteni ilyeneket mint nekünk lányoknak. Lehet azért, mert mi kbeszéljük magunkból, ti megy csak itt a fórumokon meritek kimondani, nehogy "ciki" legyen:) De szerintem csak játszott veled.
2012. jan. 24. 01:16
 18/44 anonim ***** válasza:
Jézusom, csak nem lebarnult tezsvírekkel kezdtél??? Nagyon úgy tűnik... Ugye nem fizettél sokmindent a lánynak? Mert az is lehet, hogy akkor azért volt veled
2012. jan. 24. 01:18
 19/44 anonim ***** válasza:

Komolyan ne foglalkozz vele... illetve próbálj meg nem foglalkozni vele. :) Ha jól értelmezem, akkor már ez a fenyegetés sem mostanában volt, szóval amiatt se érdemes izgatni magadat.

Amúgy hogyan lett vége a kapcsolatotoknak, ki vetett neki véget, és miért?

2012. jan. 24. 01:19
 20/44 A kérdező kommentje:
Sok esetben hallom ezt, hogy tegyem túl magam rajta. Mint mondtam, a fenét se érdekli már a lány. Jobban aggódnék a jelenlegi barbár párja miatt, aki mint mondtam, elmebeteg lehet, vagy csak őt is szopatja a nő. Kívánom, hogy lássa be, hogy nem egy angyal a lány (apjával való kapcsolata sem fényes a lánynak) és remélem egy nap ha nem is leszünk barátok, de elfelejti a hülye fenyegetéseit, rágalmait. Az emberek vakok, amikor szerelmesek. Tudod és nagyon nyitott vagyok egy értelmes lányra, de nem nagyon találok a környezetemben olyat, aki szabad lenne. Érted már? Egyszerűen lehetetlennek érzem ezt most. Szeretek írni és alkotni, szeretem tanulmányozni az emberei lelkeket, de ez akkor nagyon kifogott rajtam. Ismeretlen szituáció volt. :) Te most egyedül vagy?
2012. jan. 24. 01:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!