Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Őszintén, mi a meglátásotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, mi a meglátásotok az alábbi ügyben? Fontos tapasztalt emberektől választ kapnom. Köszönöm.

Figyelt kérdés
Volt egy lány, akit pár évvel ezelőtt ismertem meg. Idősebb nálam pár évvel. A helyzet az volt, hogy ő még kapcsolatban élt, amikor megismertük egymást, és mindketten nagyon azt éreztük, hogy szeretünk beszélgetni egymással és érdeklődünk egymás iránt. Aztán egyszer eljött az első személyes találkozó ideje. Mondhatni randi. Ebből lejöhetett, hogy előtte e-maileztünk, msn, chat, iwiw stb. Én ezen az első randiszerűségen közöltem vele, hogy nem szeretnék belemenni semmibe, amíg nem zárja le a régi kapcsolatát (5 éves kapcsolat). Aztán találkoztunk másodszor. A randi végén mégis elcsattant egy csók. Innentől kezdve, felgyorsultak az események, de továbbra is tartottam az elvet, hogy addig nem akarok semmit, amíg le nem zárja előzőt. Ám pillanatok alatt egymásba szerettünk az idő folytán. Legalábbis én belé. Elkezdtünk találkozgatni és csókoloztunk, de semmi szex nem volt, becsszó, pont az elveim miatt. Ő mindig ígérgette, hogy lezárja a kapcsolatát, és ne haragudjak rá, legyek türelmes. Olyan erőtlennek éreztem. Lényeg lényege: Annyira szerettem, hogy birka türelmű voltam ,bár nehezen bírtam és úgy alakult, hogy elkezdtünk járni. Egyszerűen nem tudtam szigorú lenni vele, mert annyira szerettem, megbíztam benne. De még mindig nem zárta le ekkor végérvényesen az előző kapcsolatát, még mindig közös albiban lakott a "volt barátjával". Amikor már jártunk, még közel 6 hónapig egy albiban laktak, pedig többször mondtam neki, hogy ez nekem nagyon fáj. Keményebbnek kellett volna lennem, de képtelen voltam rá, szerettem nagyon. Szerintetek miért nem költözött el hamarabb a lány, vagy küldte el a régi barátját? Komolyan, tudom, hogy naív voltam meg tapasztalatlan, de első barátnőm volt ő. Szerintetek azért nem mert teljes gőzzel belevágni velem, mert a járt utat a járatlanért nem akarta otthagyni? Szerintetek fűzték még érzelmi vagy fizikai szálak a régi barátjához, annak ellenére, hogy állandóan szerelmes sms-eket, leveleket, stb küldözgetett nekem és találkoztunk sokszor és akkor rajongott értem? Mit gondoltok? A durva, hogy pár évvel ezelőtt volt ez a lány 24 éves, én akkor voltam 20. Köszönöm meglátásaitokat!
2012. jan. 24. 00:41
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
Nem barnult volt. Fehér ember volt a lány, illetve még most is az. Nem fizettem neki, hiszen csóró egyetemista voltam. :) Igazából úgy lett vége, hogy meg sem lett beszélve, le nem lett személyesen zárva...utána láttam együtt a "szakítás után pár hónapra azzal az elmebeteg sráccal.
2012. jan. 24. 01:23
 22/44 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem tudom, hogy a kérdés nekem szólt-e, vagy Edi1986-nak, én minden esetre egyedül vagyok.

@Edi1986: Most te tényleg annyiból szűrted le a hovatartozását a hölgynek, hogy a pasija azzal fenyegetőzött, hogy kése van? Annyira semmi köze nem volt az egész kérdésnek a faji kérdésekhez, meg a rasszizmushoz, nem tudom, minek kellett ezt most belekeverni. :|

2012. jan. 24. 01:27
 23/44 anonim ***** válasza:
A lényeg, legközelebb ne ismerkedj interneten:) És ha lehet akkor dizsikben sem, ott se éppenséggel eszes lányok vannak. (Tisztelet a kevés kivételnek, de az már a bemutatkozás után kitűnik). Ha ez nem mostanában történt, akkor biztos a srác is lecsillapodott már.
2012. jan. 24. 01:30
 24/44 anonim ***** válasza:
nekem szánt komment: TAPASZTALAT kedves kommentelő... tapasztalat...
2012. jan. 24. 01:30
 25/44 A kérdező kommentje:
Lényegében mindkettőtöknek szólhat, bár azt tudtam leszűrni, hogy Edi nő. De rólad nem tudtam. Semmi köze a kisebbséghez a lánynak és a jelenlegi párjának sem. Egyszerűen gondolom ettől érezte magát keménynek velem szemben. Bár nem értettem, mert gyúr a csávó akkor minek emlegette a kését? Szóval vagy mert félt tőlem, vagy mert hatást akart gyakorolni és érezte, hogy csak ezzel tud?
2012. jan. 24. 01:31
 26/44 A kérdező kommentje:
Nem a neten ismertem meg, hanem személyesen egy dolog kapcsán, csak utána nem volt nagyon módunk talizni és a neten folytattuk az ismerkedést.
2012. jan. 24. 01:32
 27/44 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ilyen agresszív a srác, nyilván azért rántott kést, mert értelmes mondaton nemtudott összerakni:) Ez az ő szegénységi bizonyítványa.
2012. jan. 24. 01:35
 28/44 anonim ***** válasza:
@Edi1986: Nem tudom eldönteni, hogy vajon a magyarokkal vannak túl jó tapasztalataid, vagy a romákkal ennyire rossz... nyilván az első lenne a szerencsésebb. De nem szeretném szét-offolni a kérdést a rasszizmusról és a romákról alkotott véleményemmel.
2012. jan. 24. 01:35
 29/44 A kérdező kommentje:
Figyelj, mondom, hogy magyar, legalábbis nem látni rajta, hogy roma lenne, meg értelmes, mert doktor a csákó. Nem orvos, de doktor.
2012. jan. 24. 01:37
 30/44 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem hiszem, hogy félt tőled, inkább a nagyobb hatás kedvéért emlegette a kést, hogy te viszont félj tőle. De szerintem azért gyakrabb az az eset, hogy az ilyennek csak a szája nagy... és ez csak egy "imidzs", amivel úgy megfélemlít másokat, hogy aztán sosem kell tényleg tettlegességig fajulnia a dolgoknak... hiszen akkor kiderülne, hogy egyébként nincs is kése, és az izmai is csak fel vannak fújva.
2012. jan. 24. 01:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!