Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon velem marad? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon velem marad? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hallottam ma töle olyat ami kisse elbizonytalanitott. Ismet kicsit feltekeny voltam (talän alaptalanul), es kerdeztem töle, hogy ugye nem hagy ott. Azt välaszolta, hogy nincs okom a feltekenysegre a mäsik läny csak a penz miatt erdekli (igen sokat költ rä - märmint a läny, de a pärom voltakepp csak jätszik vele, szinte alig talälkoznak, mert nem egy värosban lakunk a lännyal, engem megis bosszantanak a "szerelmes" smsek. Velem el mär egy eve.) engem välasztott, nem akar elhagyni. Ami elbizonytalanitott az a következö mondat volt "Meg legaläbb tiz evig biztosan nem hagylak el" Es utänna? Egyedüli keresö vagyok a csalädban, jol keresek, de ez kb. meg tiz evig müködik, aztän vege. Ket gyerekem (nem közös, de sajätjakent szereti öketz) is velünk van, tiszta szivböl szeretem öt, nem akarom elvesziteni! Azt mondta csak amiatt emlitett tiz evet mert addigra ö mär öreg lesz es nem fog kellenni nekem. (Ez egy hülyeseg...) Ö most 33, en 27.
2012. jan. 23. 17:58
 1/6 Hanariko ***** válasza:

"Meg legaläbb tiz evig biztosan nem hagylak el" Es utänna? hülyén hangzik, de kit érdekel mi lesz tíz év múlva? egyrészt, lehet hogy haamrabb is széntmentek (nem feltétlen emiatt a lány miatt) vagy az is lehet hogy tovább együtt maradtok. Szerintem nem kéne rágörcsölnöd, mi lesz napra pontosan 10 év múlva...

Mellesleg nem értem miért tűröd, hogy ezzel a lánnyal smsezzen vagy mi, még ha csak a pénzért is. Lehet téged is csak azért szeret, mert mint írtad jól kereső (és egyetlen kereső) vagy. Erre nem gondoltál?

2012. jan. 23. 18:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Te komolyan hagyod, mással szerelmes sms-eket írkáljon? Tényleg balek vagy már ne haragudj :(
2012. jan. 23. 18:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha a pasi szerelmes lenne beléd, akkor eszébe sem jutna más nőknek (akár csak a pénzért) szerelmes sms-eket írogatni. Ez a férfi csak jól kihasználja, hogy eltartod, mosol-főzöl rá, jól megdughat, de nem hiszem, hogy ő ezt komolyan gondolná. Megértem, hogy 2 gyerekkel nem olyan egyszerű párt találni, de azért nem kellene minden büszkeséged feladni. Ezt a palit minél előbb ki kéne hajítani, nem pedig itt kérdezgetni, hogy "ugye nem fog elhagyni"?

A válasz: egészen addig nem fog elhagyni, amíg ez így kényelmes neki, vagy nem talál egy jobbat nálad.

2012. jan. 23. 18:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Pont ez volt a bizonytalansäg oka! Mit tegyek, hogy ugy erezze nem kell jobb? Ferfiak, ötletek?
2012. jan. 23. 18:30
 5/6 tevetke ***** válasza:
Szeresd már magad egy kicsit!!!! Én szégyellem magam, hogy ilyen hülyére lehet venni egy- két nőt! A gyerekeid mit látnak? Ezt fogják megtanulni... Ez lesz a minta a családképhez?!?!?! Hogyan engedheted meg hogy ennyire alárendelt helyzetben lássanak a gyerekeid?! Saját magad rendeled másik ember alá, hagyod, hogy kihasználjon, így ne is várd, hogy valaki is tisztelni fog igazán és te legyél neki az egyetlen és a legjobb!!!
2012. jan. 23. 18:37
 6/6 anonim ***** válasza:

osztom az előttem szólók véleményét. az meg mi h 'még 10 évig biztosan nem hagylak el?' lefordítom én neked.

"amíg vagy olyan hülye, h nem veszed észre, hogy csak kihasznállak, és amíg meg van ez a jól kereső állásod és nekem semmit sem kell csinálnom. ja, meg amíg külsőleg vállalható vagy dugásra és nem leszel aszott vén nő."

2012. jan. 23. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!