Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért akar még ezek után is barátkozni velem?
Figyelt kérdés
Miután visszautasította a közeledésemet a lány,közölte h azért még szeretne barátkozni.tudom ezt el lehetne annyival intézni h megmondom neki h én meg nem de közös a baráti körünk.
miért csinálhatja ezt?lehet h nem akar semmi rosszat csak nem gondol aba bele h én mit éreznék akkor
2011. dec. 19. 12:33
1/19 Liz* válasza:
Valszeg te többet akartál mint barátság, a lány pedig nem, ezért visszautasított, de attól még gondolhatja úgy h barátok maradhatnátok.
2/19 BlackSword válasza:
Na, ez az amit mi férfiak sosem fogunk megérteni...
3/19 A kérdező kommentje:
valoban többet akartam de nem tudom miért gondolja h legalábbis olyan könnyen lehetunk barátok
2011. dec. 19. 12:50
4/19 BlackSword válasza:
Női logika... Ne keress benne értelmet... Hány éves a lány???
5/19 bánomisén válasza:
Az emberi kapcsolatoknak különböző fokozatai vannak, nem csak kétféle lehet: semmilyen vagy zsupsz be az ágyba típusú. A kettő között még vannak árnyalatok bőven, ezek közül az egyiket ajánlotta fel. Ha viszont nem akarsz kapcsolatot tartani vele anélkül, hogy lefeküdnétek, akkor ne tarts, mindketten jobban jártok.
7/19 BlackSword válasza:
bánomisén-nek igaza van... Ebből csak a feszültségek lennének...
8/19 A kérdező kommentje:
22éves ,nekem tetszik és én érezném rosszul magam a zársaságában
2011. dec. 19. 13:28
10/19 A kérdező kommentje:
22
nekem az a furcsa h nem fordult meg a fejében h ez nekem h eshet
2011. dec. 19. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!