Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért akar még ezek után is barátkozni velem?
Miután visszautasította a közeledésemet a lány,közölte h azért még szeretne barátkozni.tudom ezt el lehetne annyival intézni h megmondom neki h én meg nem de közös a baráti körünk.
miért csinálhatja ezt?lehet h nem akar semmi rosszat csak nem gondol aba bele h én mit éreznék akkor
persze h nem
csak én nem hiszem h tudnék a barátja maradni nekem jobban tetszik annál csak nem talizni sem olyan egyszeru vele mert mint irtam sok kozos ismerosunk van.
és ált a visszautasitás után ezt nwm szokaták firtatni és nem is értem h nem veszi észre
Olyanról még nem is hallottál, hogy egy lánynak szimpatikus egy fiú, de emberként és nem férfiként? Férfi és nő között sem csak egyféle kapcsolat lehetséges, lefogadom, hogy neked is vannak olyan nőismerőseid, akikkel szívesen dumálsz, de ágyba akkor sem vinnéd őket, ha fizetnének érte.
Egyébként meg, ha nem akarsz baráti kapcsolatot tartani vele, már mondtam, nem kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!