Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha kezd megunni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha kezd megunni a pasi?

Figyelt kérdés
1 hónapja beszélgetünk már online és hamarosan találkozunk közös barátok által de úgy érezem már kezd megunni, 2 hete az első az volt hogy feljött mnsre és ha nem voltam fent mindenkit körbe kérdezett hogy hol vagyok mostmeg ha nem vagyok fent nem zavarja de azért szivesen beszélget velem meg egyébként ígyis jókat beszélgetünk de olyan mintha már nemis érdekelném. Mit tegyek? Újítanom kéne vmit ?
2012. jan. 23. 17:45
 1/10 anonim válasza:

Találkozzatok minnél hamarabb és akkor talán megtudod mi ennek az oka.(:

De szerintem minden rendben van, attol h nem kérdez felőled a közös barátoktól((:

2012. jan. 23. 17:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Nagyon hamar megununk titeket csajok, főleg ha semmitmondó a szövegetek, csoda hogy 1 hónapig beszéltek. Persze lehetséges, hogy vannak kivételek, akit mondjuk 3 hónapig is el tudnák viselni. :P
2012. jan. 23. 17:49
 3/10 A kérdező kommentje:
:(
2012. jan. 23. 17:52
 4/10 anonim ***** válasza:
ezen ne szomorkodj, ezek csak a tények! ilyen világban élünk
2012. jan. 23. 17:53
 5/10 A kérdező kommentje:
azért szomorú lenne egy ilyen jó barátság kialakulását otthagyni azért mert ne adjisten megunjuk egymást
2012. jan. 23. 17:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Baratsag :D ferfi es no kozott olyan nincs :) csak meg akart huzni gondolom csak tul sokaig nem talalkoztatok
2012. jan. 23. 18:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Kétlem, hogy megunt volna, de szerintem 1 hónap alatt már minden témát sikerült átbeszélni, így nem is olyan "érdekes" az ember. Ennek ellenére szeret veled beszélni (gondolom), csak már nincs annyi beszédtéma, így butaság erőltetni a napi többórás beszélgetést. Találkozzatok minél előbb, és akkor már lesznek közös élmények ,amiről megint tudtok beszélgetni!
2012. jan. 23. 18:08
 8/10 A kérdező kommentje:

Értem:D

Egyébként biztos, hogy nem azért van mert megakar huzni, ő nemolyan :D

2012. jan. 23. 18:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Hidd el nekem, mindegyik olyan. :-) Csak valamelyik komoly kapcsolaton belül akarja ezt, valamelyik nem.
2012. jan. 23. 18:36
 10/10 anonim ***** válasza:
a lényeg hogy találkozatok utána döl el mindem .
2012. jan. 24. 03:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!