Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes, sok huszonéves pasi nyevákol itt gy-k, hogy a külseje miatt nem talál társat. Korukbeli lányokat egyáltalán nem látom nyekeregni, keresnek pasit inkább. Miért van ez?
1.Mert egy lánynál elég,ha jó a segge és nem feltétlenül kell jól kinéznie.
2.Ahogy te is látod több a kiéhezett pasi mint csaj.
3.A pasik komolyabban állnak a dologhoz nem olyan könnyűvérűen mint a csajok.
én nem a külsőm miatt rinyálok, hanem az önbizalmam miatt. mással nincs gond.
Amúgy a lányoknak elég csettinteni, már 5 ff megdugná őket, de ff csettinthet 200at, akkor se fogja senki megdugatni magát vele, ez így van megírva a Bibliában :D
Azt hiszed a pasik nem keresnek nőt?
nagyon is keresnek!
csak a legtöbb nő elvárásainak nagyon nehéz megfelelni!!
egy nő könnyebben talál magának pasit, mert ő az értékrendkei az ideálja alapján kinéz magának egyet és azt mondja h okés ő kell, és a pasi ritkán mond nemet, hacsak nem egy boszorkány az illető.
Számold már össze kb hány nő kezdeményez és hány pasi?? ugyehogy több pasi!! nahááát.....
így a pasikat több elutasítás is éri
Nem tudom a férfiak mi a büdös francért hiszik azt, hogy a nőknek nem kell teperni meg próbálkozni, meg őket nem éri elutasítás.
Persze, a szép lányokat lehet, hogy nem. De az átlagos/csúnyácska lányokat legalább annyi csalódás éri, mint a férfiakat.
Nem tudom miért hiszik azt a férfiak, hogy a lányok csak csettintenek, aztán vki rögtön megk.rja őket.
Szerinted nincs ilyen lány? És mégis miből gondolod?
Talán neked sem a legkirívóbb cicababáknál kellene próbálkoznod, nem?
Egyébként elárulok egy nagy titkot: ha olyan baromi sok lánynál próbálkoztál már, és senkinél nem értél el semmit, akkor nm a kinézeteddel van baj, hanem a természeteddel valószínűleg. Érdekes módon én nem egy lányt látok kegyetlenül ronda pasival.
Abból gondolom, h mi férfiak nem vagyunk olyan felszínesek, és sokan vagyunk, akik egy ronda lánynak is adnánk esélyt. Akiknek sose jön össze a pasizás, azoknak se azért, mert csúnyák, hanem mert túl válogatósak.
Képzeld, próbálkoztam már kifejezetten csúnya lányoknál is, ugyanolyan eredménnyel. És olyan csúnya, v még csúnyább srácot, mint én, soha nem láttam még bnővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!