Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes, sok huszonéves pasi nyevákol itt gy-k, hogy a külseje miatt nem talál társat. Korukbeli lányokat egyáltalán nem látom nyekeregni, keresnek pasit inkább. Miért van ez?
"Te talán bárkivel összeállnál? Ugye nem?"
Nem. Egy hazug, bunkó, buta lánnyal nem. Egy csúnyával igen.
"Vagy te odamész a 150 kg-os, alacsony, pattanásos, szőrös, de borotvát sosem látott, szemüveges, rohadó fogú lányokhoz is?"
Már semmilyen lányhoz nem megyek oda, mert tudom h esélytelen vagyok, de előbb mennék oda ilyenekhez, mint egy fullos bombázóhoz, mert utóbbiaknál tényleg csak a 10/10-es külsejű, gazdag pasiknak van esélyük.
"15:19!
te egyébként hány éves vagy?
volt már egyáltalán valakid? pasid persze...
esetleg mindenki visszautasított eddig?
vagy nem lehet h tükörbe kéne nézned mint még sok embernek??
és lehet rájönnél te is hogy húúúhaa fogynom kéne vagy kicsit sportolni vagy valami....."
22 éves vagyok. És igen, volt/van kapcsolatom.
Egy szóval sem mondtam soha, hogy nincs hibám.
Van elég sok, mégis tudtam párt találni.
Mi az, hogy a ronda pasiknak nincs bnőjük?
Olyan ronda srácokat látok egész helyes csajjal, hogy magam is elcsodálkozom.
Tudod mit? Akkor b.meg sírjál tovább. Nehogy véletlen is magadban keresd a hibát, mert egészen biztos, hogy rajtad kívül mindenki idióta és felszínes. De persze főleg a nők.
Még véletlen se hidd ám azt, hogy a nők szemében az a legeslegvisszataszítóbb dolog, ha vki férfi létére egyfolytában vinnyog mint vmi kislány.
Szerintem 1. azért, mert a fiúknak kell kezdeményezni, ezért hátrányban vannak.
2. Azért, mert a fiúkban erősebben munkál a szexuális vágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!