Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdekes, sok huszonéves pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekes, sok huszonéves pasi nyevákol itt gy-k, hogy a külseje miatt nem talál társat. Korukbeli lányokat egyáltalán nem látom nyekeregni, keresnek pasit inkább. Miért van ez?

Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 15:08
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
58%

"Te talán bárkivel összeállnál? Ugye nem?"

Nem. Egy hazug, bunkó, buta lánnyal nem. Egy csúnyával igen.

"Vagy te odamész a 150 kg-os, alacsony, pattanásos, szőrös, de borotvát sosem látott, szemüveges, rohadó fogú lányokhoz is?"

Már semmilyen lányhoz nem megyek oda, mert tudom h esélytelen vagyok, de előbb mennék oda ilyenekhez, mint egy fullos bombázóhoz, mert utóbbiaknál tényleg csak a 10/10-es külsejű, gazdag pasiknak van esélyük.

2012. jan. 23. 18:12
 22/31 anonim ***** válasza:
56%
Amúgy ha ugyanolyan felszínesek a férfiak is, mint a nők, akkor miért van sok jóképű srácnak csúnya bnője, és miért nincs a csúnya srácoknak semmilyen bnőjük?
2012. jan. 23. 18:13
 23/31 anonim ***** válasza:
0%

"15:19!

te egyébként hány éves vagy?

volt már egyáltalán valakid? pasid persze...

esetleg mindenki visszautasított eddig?

vagy nem lehet h tükörbe kéne nézned mint még sok embernek??

és lehet rájönnél te is hogy húúúhaa fogynom kéne vagy kicsit sportolni vagy valami....."

22 éves vagyok. És igen, volt/van kapcsolatom.

Egy szóval sem mondtam soha, hogy nincs hibám.

Van elég sok, mégis tudtam párt találni.

2012. jan. 23. 18:14
 24/31 anonim ***** válasza:
71%

Mi az, hogy a ronda pasiknak nincs bnőjük?

Olyan ronda srácokat látok egész helyes csajjal, hogy magam is elcsodálkozom.

2012. jan. 23. 18:15
 25/31 anonim ***** válasza:
60%
Opsz most nézem, elírtam a korom:) Csak 21:P
2012. jan. 23. 18:17
 26/31 anonim ***** válasza:
18:15 Egy bizonyos szintnél rondábbakat biztosan nem, főleg ha még alacsonyak is.
2012. jan. 23. 18:18
 27/31 anonim ***** válasza:
56%

Tudod mit? Akkor b.meg sírjál tovább. Nehogy véletlen is magadban keresd a hibát, mert egészen biztos, hogy rajtad kívül mindenki idióta és felszínes. De persze főleg a nők.

Még véletlen se hidd ám azt, hogy a nők szemében az a legeslegvisszataszítóbb dolog, ha vki férfi létére egyfolytában vinnyog mint vmi kislány.

2012. jan. 23. 18:21
 28/31 anonim ***** válasza:
41%
Bennem is ugyanúgy van hiba, mert csúnya vagyok. A nők viszont attól még mind felszínesek. Ha nem utasítanának vissza mind a külsőm miatt, nem "vinnyognék", ahogy nem is tettem az első pár visszautasítás után. Most viszont már teljes joggal kijelenthetem, h nincs olyan nő, akinek a külsőn v a pénzen kívül más is számítana.
2012. jan. 23. 18:25
 29/31 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem 1. azért, mert a fiúknak kell kezdeményezni, ezért hátrányban vannak.

2. Azért, mert a fiúkban erősebben munkál a szexuális vágy.

2012. jan. 23. 18:45
 30/31 anonim ***** válasza:
Szerinted akkor senki nem járna pl. egy 160 kg-os férfival? (Aki nem azért ennyi, mert színtiszta izom)
2012. jan. 23. 18:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!